600 TL 2.el sistem toplama önerisi

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Olabildiğince ucuz ve performans odaklı olsun istiyorum. Max 500 600 TL teknik bilgim var sizden isteğim fiyattan kısıp performans ürünleri atmanız yani işlemci olarak büyük ihtimal Xeon düşünüyorum onun için anakart mesela oynayacağım oyunlar Valorant, Rocket League ve Life is Strange, Inside gibi çok şey istemeyen hikayeli oyunlar.

Olabildiğince ucuz ve performans odaklı olsun istiyorum. Max 500 600 TL teknik bilgim var sizden isteğim fiyattan kısıp performans ürünleri atmanız yani işlemci olarak büyük ihtimal Xeon düşünüyorum onun için anakart mesela oynayacağım oyunlar Valorant, Rocket League ve Life is Strange, Inside gibi çok şey istemeyen hikayeli oyunlar.

O bütçeye toplama çok zor, düşük bir ihtimalle de Letgo veya Sahibinden'de piyasa araştırması ile sistemini satan kişileri bulmanız gerek.

Usta benim aradığım 2.el arayıp da dikiş tutturduğumda bana performans verecek parça önerileri.

Hocam boş mesaj atmaktansa yardım etmeye çalışsanız?

Dediğim gibi 600 TL'ye aldığınız PC Valorant falan zevk alamazsınız diye düşünüyorum bütçeyi yüksetmeniz daha iyi olur sizin için.

Bakın anlamıyorsunuz ben 500 TL'ye Xeon sistem toplayıp sattım ama şans eseri bulduğum parçalar ile şimdi sizden istediğim bana şunu bulabilirsen al üstüne şunu al gibi mesajlarınız lazım.

2 çekirdek günümüz için yeterli değil pek hocam.
Kendiniz diyorsunuz hocam şans eseri buldum. Yapmanız gereken şey bilgisayarcıları ve siteleri dolaşıp 2. el işlemci, anakart, ekran kartı, RAM, 120 GB SSD ve PSU almanız lazım. Bütçeniz çok sıkıntı olduğu için uzay montajı yapabilirsiniz. Belki tanıdığın bir bilgisayarcı sana ucuza parça verebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı