EFELLA
Femtopat
Daha fazla  

Evimde 200 Mbps bir internet bağlantım var ama her yerde çekmediği için birkaç gün önce ucuz olduğundan dolayı Mercusys MW301r N300 Mbps router aldım ve Ethernet kablosuyla bağladım. Ama almadan önce çok araştırmamıştım o yüzden kabloyla bağlayınca Max 100 Mbps veriyor. Wi-Fi için yeterli ama ben Switch olarak da kullanıp oradan bilgisayarı kabloyla bağlamak istemiştim böyle olunca da biraz araştırdım ve gigabit router almam gerektiğini fark ettim ama gigabit routerların çoğu bütçemin (600 TL) üstünde.
Bende direkt 1000 Mbps'lik ayrı bir Switch almayı düşünüyorum çünkü 2. bir kablo çekmekle aynı fiyata denk geliyor neredeyse. Bana bütçeme uygun güzel bir Access point/ router öneriniz var mı? Yoksa direkt Switch veya 2. bir kablo mu çekmeliyim?

Bende direkt 1000 Mbps'lik ayrı bir Switch almayı düşünüyorum çünkü 2. bir kablo çekmekle aynı fiyata denk geliyor neredeyse. Bana bütçeme uygun güzel bir Access point/ router öneriniz var mı? Yoksa direkt Switch veya 2. bir kablo mu çekmeliyim?