600 TL altı kulaklık önerisi

  • Konuyu başlatan noyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 546
Bütçe
600
Rampage'in çoğu modeli sorunlu fakat bazı modelleride mudaillerine göre iyi.

Muadil olarak Hadron'u aldınız herhalde?
Rampage-Game Booster-Gamepower-JD-kontorland-Hadron gibi markalara üzerine para verseler kulaklık-mouse-klavye-mouse pad almam.
Rampage'in tek ürününü aldım. O da 150+Nays ile 120 gelen gamepaddi.
 
Rampage kalitesinin rezilliklerini anlatmakla bitiremeyiz.
@GalaxySal450 @Prokas hocalarıma sorabilirsiniz.
@Error hocamı da unutmayalım.

Dostum ne bu Rampage Gamepower düşmanlıgın? Türkiye'de yaşıyoruz ikisi de F/P kralı marka, Gamepower Luna almıştım 250 300 lira cıvarına, hala goturuyor. soyulması da çok az, dikkatlı kullanmak gerekiyor. zaten adam butcesını belırtmıs bu butceye az cesıt markalar var, gelmıssın burada mılletın onerılere laf sallıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arttirabilirsem onu alacağım, 2. el almamı önerir misin?

2.el önermem, sıkıntılı işler 2.el. Forumda 2.el kulaklık alıp kulak arkasında sivilceler çıkan vardı. Kafanıza takıyorsunuz o kulaklığı.

Ne boş agresif kasıyorsun dostum ne bu Rampage Gamepower düşmanlıgın Türkiye de yaşıyoruz ikisi de F/P kralı marka, Gamepower Luna almıştım 250 300 lira cıvarına hala goturuyor soyulması da çok az dikkatlı kullanmak gerekiyor zaten adam butcesını belırtmıs bu butceye cesıtlı markalar var gelmıssın burada mılletın onerılere laf sallıyon 😀😀

Gamepower F/P aynen kardeşim (!) Gamepower Medusa kullandım. Dip ses problemi vardı, mikrofon bozuldu, ses kartı aşırı dandikti, ses kasması berbattı, kablosu aşırı dolanıyordu. Hiç rahat değildi.
 
Dostum ne bu Rampage Gamepower düşmanlıgın? Türkiye'de yaşıyoruz ikisi de F/P kralı marka, Gamepower Luna almıştım 250 300 lira cıvarına, hala goturuyor. Soyulması da çok az, dikkatlı kullanmak gerekiyor. Zaten adam butcesını belırtmıs bu butceye az cesıt markalar var, gelmıssın burada mılletın onerılere laf sallıyorsun.

Hala düşmanım. Düşman olmaya da devam edeceğim. Malzeme kalitesi sanayideki salih usta ile yarışıyor.
Mikrofonu iyi diye çok iyi kulaklık etiketi basmaya devam edebilirsiniz. Empedans değerinden tutun tiz değerlerine kadar magmadaki değerlerde sürünüyor kulaklık. Önerilerinize de laf atmaya devam edeceğim.
Ben bu piyasadaki çoğu kulaklığı yalamış yutmuş birisiyim. Bu kulaklıkların çoğunu deneyimlemiş test etmiş adamlara da kulaklığı tedarik eden kişilerle görüşüp onlarla fikir alışverişi yapmış birisiyim. Ürünleri rezil rüsva.
 
Merhaba, 600 TL bir bütçem var mikrofon ve ses açısından F/P bir ürün onerir misiniz?



bunlardan birini almayı düşünüyorum güzel gibiler
 


Bunlardan birini almayı düşünüyorum güzel gibiler.

ER3 bile iyi bunlardan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı