600 tl bütçe ile işlemci ve ekran kartı önerisi

Öğrenince tekrar yazacağım. Ama amd işlemci toplam tahminen kaç eder ve kalan paraya göre bir ekran kartı önerir misiniz?

Sistemde 2600 olduğuna göre işlemcide eski demişsiniz büyük ihtimalle işlemcinin sıfırını bulamazsın. Anakart alman gerekebilir. Tahminen işlemcin Pentium veya Core2 serisidir.

2600 mü 2100 mü hatırlamıyorum. Büyük ihtimal 2100 . Ne öneriyorsunuz?

Ayrıca sistem intel değil amd.

Arkadaşlar cpu-z ile baktım. Ekran görüntüsü koysam daha yararlı olur dedim. Bu üç tanesi yardımcı olur herhalde :

nP6ZPR.png

rLknmB.png

273BY0.png

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

+Güncel

Birde soğutucu önerir misiniz ?

Eğer bir süre HD Graphics ile idare ederim, ileride bir ekran kartı alırım dersen, şu ikiliyi al. İşlemci gayet üst seviyedir. :)

İşlemci: İntel Core i5 4440 Soket 1150 3.1Ghz 6Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar (457TL)

Anakart: Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar (172TL)

Toplam Fiyat: 630TL

Not: Yavaş yavaş sistemi düzenlemeye başlayın, acele etmeye gerek yok. Bu önerdiğim sistemin içindeki HD4600 grafik işlemcisi sizi çok iyi idare eder. Ekran kartı alana kadar çok rahat edersiniz.

Kasa olarak da acele etmeye gerek yok. Gerektiği zaman kasayı da değiştirebilirsiniz. ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı