600 TL Bütçe Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

SistemDelisi

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2018
Mesajlar
197
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi kablolu kulaklık önermeyin lütfen. Aşırı karmaşıklık oluyor kablo ile. Hareket alanımın kısıtlandığını hissediyorum, bunaltıyor.
- 600 TL bütçeli, kablosuz, oyuncu kulaklığı istiyorum.
- Bir diğer şey de oyuncu kulaklığı tamam ama bass, tiz oranları da kötü olmasın. Oyun dışında da kullanmak istiyorum. Mesela müzik dinleyeceğim de ya da film izleyeceğim de tatmin edici olsun sesi. Bass'lar vursun istiyorum. Var mı böyle bir kulaklık ?
 
@Handsome Reis Hocam dediğiniz kulaklık aradığım fiyat aralığın da zaten : SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz | ITOPYA
Ama şöyle bir sıkıntı var. Müzik ve film olarak kalitesi kötüymüş. Bass ve Tiz olarak. Yoksa bende bu kulaklığı düşünüyordum. Araştırdım biraz sadece oyun yönünde öne çıkıyor. Geri kalan yerlerde zayıfmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Reis'inde dediği gibi ve kulllanıcı olarakta Void öneriyorum. Carbon olanını aldım bende +standla birlikte incelemesini nasip olursa hafta sonu paylaşacağım. Hem oyun, hem müzik, hemde film için kulaklığın yazılımında mevcut ve gayet tatmin edici.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı