600 TL Eczane İçin PC Toplama

Alikemal2

Hectopat
Daha fazla  
Çalıştığım eczanedeki pc bozuldu. Tamiri yeni pc gerektirecek kadar pahalı.Sadece hard disc ve power suppley var elimizde. Yalnız İnternet tarayıcısından reçete girilecek pc'den. Başka hiç bir işi yok. Bunun için işin ehli kişilerden yardım almak istedik.

Alabilirsiniz .
upload_2014-11-17_21-36-18.png

Sistem toplamaya uğraşmayın derim ben size. TEBEOS Tarzı programlar kullanacaksınız sanırım. Gittigidiyor ya da ikamet ettiğiniz ilden (İnternet kafelerde bulunması kolaydır) 2. El bir bilgisayar alın derim. Bazen çok ucuza iyi sistemler denk gelebiliyor. İlla ki sıfır sistem toplayacağız derseniz hemen yardımcı oluruz.

Sistem toplamaya uğraşmayın derim ben size. TEBEOS Tarzı programlar kullanacaksınız sanırım. Gittigidiyor ya da ikamet ettiğiniz ilden (İnternet kafelerde bulunması kolaydır) 2. El bir bilgisayar alın derim. Bazen çok ucuza iyi sistemler denk gelebiliyor. İlla ki sıfır sistem toplayacağız derseniz hemen yardımcı oluruz.
Sıfır sistem daha iyi olacak bizim için. Bir arkadaş fotoğrafta
Adsız.png
atmış olduğum sistemi tavsiye etti. Daha çok intel sistem tavsiye ederseniz çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı