600 TL fare önerisi

0.6 sens 800 DPI oyun oynuyorum CS2 ivme kapalı CS:GO'da iken test etmiştin aynı sens DPI ile hiçbir şekilde sorun yoktur ve yağ gibi kayıyordu? Çöp derken biraz nasıl desem bilmediğiniz işe pek bulaşmanızı tavsiye etmiyorum.

Bilmediğin işe bulaşan sensin kesinlikle o fiyatı hak etmiyor G102, içindeki sensör kesinlikle o fiyata rezalet gelmiş CS:GO ve sens DPI sorunu yok yağ gibi kayıyordu diyorsun, G102 100-150 TL'ye satılsa evet alınır derdim lakin 600 TL'ye kesinlikle kazık, önerim truemovepro sensör kullanan SteelSeries Prime FPS olur, @Hyuuga Neji hocamda bana çoğunlukla katılacaktır,

Şimdi tutuş şekline göre palm claw veya grip en uygunu senin için hangisi ise onu söyle bizde bütçene göre en uygun seçeneği sana önerelim.
Claw olarak sana önerebileceğim en iyi mouse bütçene uygun:Amazon.com.tr
Palm kullanıyorsan:Razer DeathAdder Essential RZ01-03850100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Lightsync sensörü cacık. Mercury en azından 3327 ile eşit ama Lightsync harbiden çöp. Double Click sorunu yüzünden Lightsync yaptılar onda da Mercury yok. Essential da zaten alınmaz.

@Hyuuga Neji

Aslında bayağı uzun süredir bu fiyatta, hatta ilk indirim konusunu açan ben olmuştum. Özellikleri vesaire ile bayağı iyi bir fiyatta harbiden.

Senin aylarca kullanıp problem yaşamaman başkalarının yaşamayacağı anlamına gelmiyor ben kullandım problem yaşamadım argümanını bırakın artık Rival 3 kronik lod sorunlu bir fare koyun gibi herkes yazıyor diyorsunuz millet kazıklanmasın diye herkes yazıyor kullanmak mı lazım illa bir sorununu belirtmek için farenin.

Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum, ufak sorunları olan bir fare ama o bütçeye daha iyisini bulamazsın, benim kendi PC'mde sorun olmuyor ancak başka pclere taktığımda takılma vb. sorunlar ortaya çıkıyor.

Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum, ufak sorunları olan bir fare ama o bütçeye daha iyisini bulamazsın, benim kendi PC'mde sorun olmuyor ancak başka pclere taktığımda takılma vb. sorunlar ortaya çıkıyor.

SteelSeries Prime var, demek ki bulunuyormuş. Rival 3'ü ilah gibi görmekten vazgeçin lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı