600 TL'ye gamepad önerir misiniz? AliExpress'deki öneren çok kişi gördüm fiyatı 700-750 TL arası ama 500 TL vergi alıyor fiyat oluyor. 1260 TL başka kaliteli bir şey önerir misiniz? Bütçeyi gerekirse arttırırım.
600 TL'ye gamepad önerir misiniz? AliExpress'deki öneren çok kişi gördüm fiyatı 700-750 TL arası ama 500 TL vergi alıyor fiyat oluyor. 1260 TL başka kaliteli bir şey önerir misiniz? Bütçeyi gerekirse arttırırım.
Bütçe artarsa bunu öneririm F310'dan kat kat daha iyi.
![]()
Windows 10 11,PC, Android, buhar güverte ahududu Pi, tak ve çalıÅtır için 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kablosuz olsun derseniz fiyatı 8BitDo'nun üzerine birazcık daha arttırıp bunu alabilirsiniz.
Bu 8BitDo'dan bir tık daha kötü kablo sorun değilse 8BitDo daha iyi.![]()
GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kablosuz daha iyi bir seçenek var mı varsa bütçeyi arttırıp onu alacaz madem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.