İndirim bekleyip alabilirsin. G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44Sade, bana yetecek, kaliteli ve kolay bozulmayan bir joystick ihtiyacım var. Bütçeyi zorlama kapasitem ise maksimum 800 TL. Sadece futbol oyunları gibi şeyler oynayacağım. PC'de kullanacağım.
Ya dostum sen bilgin olmayan konularda neden yorum yapıyorsun ben vergi dahil 421TL'ye aldım.Bu zaten indirimde ve vergilerle 1300 TL oluyor.
Kanka ben ali express gibi sitelerde alışveriş yapmıyorumda yurtiçi önerebilir misinYa dostum sen bilgin olmayan konularda neden yorum yapıyorsun ben vergi dahil 421TL'ye aldım.
Ya dostum sen bilgin olmayan konularda neden yorum yapıyorsun ben vergi dahil 421TL'ye aldım.
Boşuna paranı harcamanı önermem o halde. Maalesef kaliteli ürünler yok.Kanka ben ali express gibi sitelerde alışveriş yapmıyorumda yurtiçi önerebilir misin
Zaten şu anda öyle olmadığını biliyorum indirim beklenir diyorum.Hocam artık öyle değil.
sepete atarsan görürsün 421 tl mi değil mi diye.Ya dostum sen bilgin olmayan konularda neden yorum yapıyorsun ben vergi dahil 421TL'ye aldım.
Seninle uğraşmaya gerek duymuyorum dostum önce okuduğunu anlamayı öğren.sepete atarsan görürsün 421 tl mi değil mi diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.