600 TL Gaming klavye önerisi

dukkha

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Over Thinker
Merhaba, 600lira bütçem var oyun için ekipman topluyorum. Corsair Void RGB Elite Wireless uygun fiyata aldım şimdi klavye arıyorum 2.el garantili bakıyorum fiyatlar yüksek olduğu için bunun yanında Bloody V7 model mouse kullanıyorum beğeniyorum Bloody marka klavye de olabilir tavsiye ederseniz. Sizden Corsair klavye önerisi istiyorum K68 ve üstü hangi model olabilir teşekkürler.

Selamlar hocam marka takıntınız yoksa Everest'in ucuz ve çık modelleri var 2.el Corsair almak yerine onları da bir değerlendirebilirsiniz.

Konu 300 TL klavye önerisi değil hocam saçmalamayın.

Merhaba, 600lira bütçem var oyun için ekipman topluyorum. Corsair Void RGB Elite Wireless uygun fiyata aldım şimdi klavye arıyorum 2.el garantili bakıyorum fiyatlar yüksek olduğu için bunun yanında Bloody V7 model mouse kullanıyorum beğeniyorum Bloody marka klavye de olabilir tavsiye ederseniz. Sizden Corsair klavye önerisi istiyorum K68 ve üstü hangi model olabilir teşekkürler.

Hocam mekanikmi olsun yoksa membrane mi hangisini tercih edersiniz? hem RGB falan önemlimi sizin için bunun gibi detayları da bize verirseniz size daha iyi bir şekilde yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı