600 TL iPad 8 için F/P kalem önerisi

normalbiradam456

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Laptop
CPU: Ryzen 5 7535HS
RAM: 16 GB
Disk: 512 GB SSD
Malum fiyatları hepimiz biliyoruz, bir kaleme 2000-4000 TL verecek değilim. Kalem önerecek var mı? (bütçe: 600)

Malum fiyatları hepimiz biliyoruz, bir kaleme 2000-4000 TL verecek değilim. Kalem önerecek var mı? (bütçe: 600)
Bende ipad 10 için bakıyorum,
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 140,91TL 90% İndirim | IPad için kalem Palm ret Stylus Apple kalem kalem iPad aksesuarları Pro hava Mini not alma kalem 1 2 nesil
https://a.aliexpress.com/_mrxKY2C güzel duruyor.

360 TL, gümrük ve taşıma bedelleri dahil 520 tl civarına aldım daha yeni, şu an 100 tl zam gelmiş.
-Mıknatısla tablete yapışıyor, ama bu tabletinin modeline göre değişir.
-Bataryası uzun süre gidiyor sanırım, çünkü yoğun kullanmamakla beraber aldığımdan beri şarj etmedim 4 gün oldu.
-Eğim özelliği var, eğim yaptığınızda daha kalın yazıyor.
-Ipad Pro M2 için alacaksanız hover özelliği kısmi bir şekilde çalışıyor, kalemi yaklaştırınca nesneleri büyütüyor.
-4 yedek uç çıkıyor, basma hassasiyeti yok yani bastırarak yazarsanız daha çok mürekkep akıtmıyor ekrana.
-Silgi, ana ekrana geçme gibi tuşları yok, sadece açma kapatma tuşu mevcut arka kısmında, dokunmatik.

Genel olarak ben memnunum, 2.nesil pencil için 4000 vermek istemedim, profesyonel çizim de yapmıyorum ve basit çizimler, not tutmak için kesinlikle alabilirsiniz.

360 TL, gümrük ve taşıma bedelleri dahil 520 tl civarına aldım daha yeni, şu an 100 tl zam gelmiş.
-Mıknatısla tablete yapışıyor, ama bu tabletinin modeline göre değişir.
-Bataryası uzun süre gidiyor sanırım, çünkü yoğun kullanmamakla beraber aldığımdan beri şarj etmedim 4 gün oldu.
-Eğim özelliği var, eğim yaptığınızda daha kalın yazıyor.
-Ipad Pro M2 için alacaksanız hover özelliği kısmi bir şekilde çalışıyor, kalemi yaklaştırınca nesneleri büyütüyor.
-4 yedek uç çıkıyor, basma hassasiyeti yok yani bastırarak yazarsanız daha çok mürekkep akıtmıyor ekrana.
-Silgi, ana ekrana geçme gibi tuşları yok, sadece açma kapatma tuşu mevcut arka kısmında, dokunmatik.

Genel olarak ben memnunum, 2.nesil pencil için 4000 vermek istemedim, profesyonel çizim de yapmıyorum ve basit çizimler, not tutmak için kesinlikle alabilirsiniz.
Bende bunun modellerini düşünüyordum, aynı üründen milyon tane var. 400 TL’e gelen bir tane buldum 1-2 aya para biriktirip almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı