600 TL klavye öneri

Açıkçası çok sesli bir klavye istemiyorum. Ben laptop kullanıyordum ve düşük seviyede sesi vardı. Şimdi monitore bağlayıp kullanıyorum ve idareten evde bulunan klavyeyi kullanıyorum. Bununda basış hissiyatı olsun , sesi olsun hiç iyi değil. Zaten bilek desteğide yok. Benim için bilek desteği önemli. Az veya orta seviyede ses olabilir ama bazıları aşırı sesli oluyor.
Mebran klavye olması sizin için çok önemli değilse attığım steelseries apex 3 ıp32 yi alabilirsiniz bilek desteği bulunuyor hem sessiz bir klavyede sizi üzeceğini düşünmüyorum.

Fiyatlar kur sebebiyle arttığı için üzülerek Asus Rog Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX tavsiye edemiyorum ancak özelliklerine bakarak belirttiğiniz bütçenizde bu özellikleri barındıran bir klavye almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Fiyatlar kur sebebiyle arttığı için üzülerek Asus Rog Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX tavsiye edemiyorum ancak özelliklerine bakarak belirttiğiniz bütçenizde bu özellikleri barındıran bir klavye almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Hocam önerdiğiniz klavye güzeldirde 800 TL gibi bir fiyatı varmış. Öneriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı