600 TL klavye önerisi

Akın Serbest

Hectopat
Arkadaşlar lafı uzatmak istemiyorum. Anne Pro 2 almayı düşünüyordum fakat Cherry MX anahtar ellerinde bulunmadığı için pek almak istemiyorum. Klavye öneriniz var mıdır? En fazla 600 TL olacak şekilde teşekkürler.

Fakat baktığımda red switchde kalmamış belki blue düşünebilirim bilmiyorum
Fortnite oynuyorsunuz galiba, bence brown switchi tercih etmeniz daha mantikli olur. Blue gibi asiri ses yapmiyor fakat tusu aktif ettiginizde hem sesi hem de aktivasyon hissini cok iyi veriyor.

Red Switch düşünüyorum oyun oynayacağım için.

Fakat baktığımda red switchde kalmamış belki blue düşünebilirim bilmiyorum
Hocam benim tavsiyem de Anne Pro 2'dir. Ama onu alamam derseniz buna da bakabilirsiniz. İsteklerinizin hepsini karşılıyor.

Evet Fortnite oynuyorum sizce gateron Brown Switch alıp HyperX alloy FPS Pro'dan vazmı geçsem bilemedim.
Gateron Brown switchi aktif olarak bende kullaniyorum, bazi oyunlarda tiklama hissini vermesi asiri isime yariyor. Mesela osu! oynarken ritime gore tiklamam gerekiyor, ritmi kacirmamami sagliyor. Fortnite'da yapi yaparken ayni sekilde isinize yarayabilir.

Sanırım gateron brown Switch alacağım teşekkürler.
Hocam bu arada klavyeler ve switchler hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak isterseniz aşağıdaki kanala bakabilirsiniz. Videoları İngilizce anlayabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Hocam benim tavsiyem de anne Pro 2'dir. Ama onu alamam derseniz buna da bakabilirsiniz. İsteklerinizin hepsini karşılıyor.

Peki bu Cherry MX mi çünkü her MS benim için çok önemli bu yüzden üstüne bu kadar titriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı