600 TL klavye önerisi

Bütçe
600 tl
Donanım arşivinin incelemelerine inanmıyorum Gamepower uzun kullanım testini vs izledim doğru olmayan şeyler söylüyor bende ona güvenerek Gamepower almıştım. W tuşu zor basıyor.

Bende var Gamepower Warlock compact 2021 modelinde düzeltildi diyorlar kronik sorun 1 aydır kullanıyorum sorunu yok şu an.

Güzel görünüyor evet ancak Saber RGB'de ki çınlama sesinin aynısının olduğunu söylüyor videoda. Önceden çektiği videolarından birindeyse Saber RGB'nin uzun kullanım sonucundan bahsediyordu(başka klavyelerle birlikte.) Ve çınlama sesinin aşırı fazla olduğunu söylemişti. Bu klavyenin uzun kullanımı ne olur bilemem ama dikkate alınmalı.

Bende var Gamepower Warlock compact 2021 modelinde düzeltildi diyorlar kronik sorun 1 aydır kullanıyorum sorunu yok şu an.

Bende ogre RGB var 4. ayda başladı ilk aylarada sıkıntı olmuyor.

Ne almalıyım 600 TL'ye?
Hocam kesinlikle 600 TL'ye Omen by HP Encoder almanızı öneririm. RGB Desteği yok lakin şu an 600 TL'ye alınabilecek en iyi klavyelerden biri. Cherry MX Red Switch kullanıyor ki piyasadaki birçok kaliteli klavyenin kullandığı bir Switch'dir bu. Eğer RGB istiyorsanız da MSI GG Vigor GK50 Low Profile'a bakabilirsiniz. Amazon da sanırsam 630 TL civarındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…