600 TL Klavye Önerisi

Hocam biri Razer Blue Switch'e benzer bir ses çıkarır yani sesli. ASUS kendi optik linear Switch'lerini kullanıyor. İkisi de güzel eğer sessiz klavye istiyorsan ASUS almalısın.

Alın bu klavye Corsair hem de Cherry MX red Switch ve linear.
Tam da o klavyeye bakıyordum. Tasarımı ve RGB olmayışı pek hoşuma gitmedi. Bu klavye ile diğerleri arasında çok büyük bir fark var mı? İncelemelerine baktım da çabuk eskiyormuş sanırım.

Hocam biri Razer Blue Switch'e benzer bir ses çıkarır yani sesli. ASUS kendi optik linear Switch'lerini kullanıyor. İkisi de güzel eğer sessiz klavye istiyorsan ASUS almalısın.

Alın bu klavye Corsair hem de Cherry MX red Switch ve linear.

Bloody B740A Q Usb Siyah Multimedya-Isw Mekanik : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam Bloody guzeldır A4Tech Gaming urunlerı.
Tam da o klavyeye bakıyordum. Tasarımı ve RGB olmayışı pek hoşuma gitmedi. Bu klavye ile diğerleri arasında çok büyük bir fark var mı? İncelemelerine baktım da çabuk eskiyormuş sanırım.

Hocam yapacağınız en iyi şey hotswappable yani swichleri çıkarıp takabilirsiniz. Bir klavye alıp yola devam etmeniz çok iyi olur. Redragon Blue Switch bir klavye alıp AliExpress'ten red Switch alıp takabılrısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı