600 TL klavye önerisi

İlkerlevent

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar ben bu aralar kaliteli bir klavye arayışı içindeyim 600 tlye kadar zorlayabilirim bütçemi Logitech g413 tarzı rommerg switch istemiyorum kırılma vs oluyor diyorlar önceliğim razerdır itopyada indirimde blackwidow v3 düşerse alınır mı
veya başka bir şeçenek var mıdır 600tlye kadar ne önerirsiniz

Türkçe Q
Red veya Razer switch
Yay sesi mümkünse çok az veya olmasın
Tuşları silinmesin kısa sürede
Basmama,çift tıklama vs olmasın

Hocam baktım bunlara k552 hem tkl hemde yay sesi başlıyor diyorlar AOC düşünülebilir Blackwidow v3 kaç haftada bir 600tl oluyor

Hocam baktım bunlara k552 hem tkl hemde yay sesi başlıyor diyorlar AOC düşünülebilir Blackwidow v3 kaç haftada bir 600tl oluyor
Öncelerde forumda alan birkaç kişi yay sesinin fazla olmadığını söylemişti, doğrudur. AOC alınabilir ancak indirim kovalarsanız Blackwidow V3'e de yönelebilirsiniz.

Öncelerde forumda alan birkaç kişi yay sesinin fazla olmadığını söylemişti, doğrudur. AOC alınabilir ancak indirim kovalarsanız Blackwidow V3'e de yönelebilirsiniz.
Razer tercihimdir çünkü 1.9mm de aktif oluyor yani diğer mekaniklere göre %5 daha hızlı hem galiba ses tekeri ve suni deri bilek desteğide var Razer veya Steelseries varken hepsini elerim
Redragonda tuşlar silinmez dimi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı