600 TL klavye önerisi

600 tlye sıfır daha iyisini bulabiliyorsan öner tabi , ben 600 liralık öneri yaptım adam 600 yazmış herkes 700 800 liralık veya ikinci el klavyeler sunuyor
600 liraya gidip en iyisi Gamepower Warlock Compact olmuyor öyle. Stokta olmayan Redragon K512 Shiva bile daha iyidir.

@yigitayas1
Bazı şeyleri kullanmaya gerek yok. Outemu blue switchleri var, piyasada bulabileceğiniz en alt switch markası. Eksiği yok, fazlası varmış :D Evet, fazladan yay sesi ve problemleri olduğu doğrudur. Bazı şeylerin kağıt üstündeki değerleri bile o kadar rezildir ki kullanmaya gerek kalmaz. Kullandığınız şeyleri kör kütük savunmayı bırakın artık.

Gamepower Warlock öneririm mükemmel bir klavye kullanıyorum.

Şu klavyenin ikinci elde ne kadar çok ilanı olduğunu biliyor musun?

Satanların hepsi keyfinden satmıyorlar ona emin olabilirsin. Bir sıkıntısı var olduğu için ikinci elde satmaya çalışıyorlar. Kendim de ikinci el klavye bakınıyordum kendi klavyemi almadan önce oradan biliyorum.

Gamepower zaten alınmaz sizin önerdiğiniz klavye hayli hayli alınmaz. Firmanın sicili zaten kabarık üstüne şikayet var üzerinde klavyeyle ilgili 23 sayfa şikayet yazılmış.

Yani arkadaşım o klavye ne alınır ne önerilir. Birisi kullandığınız ürünlere kötü deyince karakterinize sövmüşler gibi davranmayın. Kötüyse kötüdür iyiyse iyidir bu kadar basit.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı