S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Selamlar, MMO ve FPS oyunlarını aktif olarak oynuyorum ve klavye'ye ihtiyacım var. Alacağım klavye tuşlarda ki harflerin ışıklı olmasını istiyorum yani şöyle (bkz. Resim 1) bu özellik geceleri harfleri görmekte yardımcı oluyor. Harflerin yerini artık bir çoğumuz ezbere biliyor ama bazen lazım olabiliyor. Ayrıca geceleri kod yazdığım için sessiz bir klavye olsun istiyorum ama mekanik hissiyatlı olması iyi olur.
Bütçem: 600 TL
Not: Logitech markasını kaliteli buluyorum önceliğiniz Logitech olursa müteşekkir olurum, Teşekkürler.
Özet: Renkli olsun ama tuşlarda renkli olsun, yani tuşun altı renkli olupta harfleri göremeyeksem hiç gerek yok. Mekanik hissiyatlı olmasını istiyorum ama sessiz olmalı çünkü gece kod yazarken aşırı ses yapabiliyor.
Resim 1:
Eki Görüntüle 419265
Bütçem: 600 TL
Not: Logitech markasını kaliteli buluyorum önceliğiniz Logitech olursa müteşekkir olurum, Teşekkürler.
Özet: Renkli olsun ama tuşlarda renkli olsun, yani tuşun altı renkli olupta harfleri göremeyeksem hiç gerek yok. Mekanik hissiyatlı olmasını istiyorum ama sessiz olmalı çünkü gece kod yazarken aşırı ses yapabiliyor.
Resim 1:
Eki Görüntüle 419265
Son düzenleyen: Moderatör: