600 TL klavye önerisi

Msi vigor gk50 low profil bir klavye ve bu da tepkime süresi olarak, kullanışlılığı olarak güzel bir klavyedir.

Kafayi yiyecegim, ne kadar alakasiz mesajlar geliyor. Adamin 600TL butcesi var, birisi butceyi 150TL cikart diyor, oburu o kadar 400TL'ye GXT980 kadar kaliteli klavye varken gidip 300TL'lik Redragon klavyeyi oneriyor. Cildirmamak elde degil artik.

Kafayi yiyecegim, ne kadar alakasiz mesajlar geliyor. Adamin 600TL butcesi var, birisi butceyi 150TL cikart diyor, oburu o kadar 400TL'ye GXT980 kadar kaliteli klavye varken gidip 300TL'lik Redragon klavyeyi oneriyor. Cildirmamak elde degil artik.
Kendim redragon kullanıp deneyimledim o yüzden tavsiye ediyorum.

Ben çıkartabilirse diye dedim, benim bütçem almadan önce 500 TL idi 755 TL’ye çıktım aldım, belki arkadaşta çıkabilir diye yazdım, siz neden atar yaptınız onu anlamadım

Kat kat kaliteli derken neler mesela artıları?
Metal kasa, yazilim destegi, RGB destegi.

Ben çıkartabilirse diye dedim, benim bütçem almadan önce 500 TL idi 755 TL’ye çıktım aldım, belki arkadaşta çıkabilir diye yazdım, siz neden atar yaptınız onu anlamadım
Atar degil, boyle gorunce artik sinirlenmeye basladim nedensizce. Yaptigim hos bir davranis degil, ozur dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…