ALDACI Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 115 27 Haziran 2022 #1 Merhaba, ilk defa mekanik klavye alacağım. Uygun fiyatlı kaliteli bir klavye arıyorum. Redragon K551RGB-1 Vara Royal kludge G87 Redragon K565R-1 Rudra Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi ALGK8614WG Aklımda bu iki klavye var. Daha iyi bulduğunuz klavyeleri atarsanız sevinirim. Mümkünse numpad kısmı da olursa güzel olur. Not: İncehesap üzerinde 150TL indirim kodum var ona göre tavsiyeniz varsa atarsanız süper olur. Son düzenleme: 27 Haziran 2022
Merhaba, ilk defa mekanik klavye alacağım. Uygun fiyatlı kaliteli bir klavye arıyorum. Redragon K551RGB-1 Vara Royal kludge G87 Redragon K565R-1 Rudra Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi ALGK8614WG Aklımda bu iki klavye var. Daha iyi bulduğunuz klavyeleri atarsanız sevinirim. Mümkünse numpad kısmı da olursa güzel olur. Not: İncehesap üzerinde 150TL indirim kodum var ona göre tavsiyeniz varsa atarsanız süper olur.