600 TL mouse önerisi

Bütçe
0-600
Dönen herkese teşekkür ederim. Bu delikli fareler ile ilgili bir sorum var açıkçası su döküldüğünde ya da bu tarz durumlarda direk bozuluyorlar mı yoksa buna dayanıklılar mı? Bir de Razer DeathAdder V2 sanki ASUS TUF Gaming M3 ile benzeşiyor gibi geldi bana ergonomi açısından aynılar ise bana çok faydası olmaz.

Dönen herkese teşekkür ederim. Bu delikli fareler ile ilgili bir sorum var açıkçası su döküldüğünde ya da bu tarz durumlarda direk bozuluyorlar mı yoksa buna dayanıklılar mı? Bir de Razer DeathAdder V2 sanki ASUS TUF Gaming M3 ile benzeşiyor gibi geldi bana ergonomi açısından aynılar ise bana çok faydası olmaz.

Genel olarak ufak sıçramalara karşı bir dayanıklıkları var.

Eğer hafif, ergonomik ve kaliteli bir ürün istiyorsan XM1R al derim sana 30 daha ekleyerek.

Neden dersen hem hafif, ergonomi olarak tutuş şeklinize uyuyor ve profesyonel oyuncuların kullandığı bir ürün. Kablosuz hissiyatı yaşattı bana açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı