600 TL mouse önerisi

tremzzs

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhabalar son günlerde biriktirdiğim paralar ile iyi bir mouse almak istiyorum yaklaşık 600 TL gibi bir fiyat ücretim var. Önceden çok istediğim bir mouse vardı ve paramı onun için biriktirdim zaten. Ama hala arayış içerisindeyim ve bir forumda konuşmayı mantıklı buldum.
Benim almayı düşündüğüm mouse Zowie EC2 modeli linkini bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/zowie-e...qBVldoIkw78eXoovU-DfZPTIMs3HGxeBoCVWcQAvD_BwE

Fakat yaptığım araştırmalarda ASUS'un bir Mouse'unu gördüm Wireless olması biraz hoşuma gitti diyebiliriz. Ama herhangi bir ışık takıntım yok olmasa da olur benim için iyi performans vermesi yeterli. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum çünkü. Bahsettiğim Mouse'nin ismi ASUS ROG Gladius II. Sizden yardım istiyorum 600 TL gibi bir fiyata FPS oyunlarında performans gösterebilecek olan en iyi mouse hangisidir, önerileriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar son günlerde biriktirdiğim paralar ile iyi bir mouse almak istiyorum yaklaşık 600 TL gibi bir fiyat ücretim var. Önceden çok istediğim bir mouse vardı ve paramı onun için biriktirdim zaten. Ama hala arayış içerisindeyim ve bir forumda konuşmayı mantıklı buldum.
Benim almayı düşündüğüm mouse Zowie EC2 modeli linkini bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/zowie-e...qBVldoIkw78eXoovU-DfZPTIMs3HGxeBoCVWcQAvD_BwE

Fakat yaptığım araştırmalarda ASUS'un bir Mouse'unu gördüm Wireless olması biraz hoşuma gitti diyebiliriz. Ama herhangi bir ışık takıntım yok olmasa da olur benim için iyi performans vermesi yeterli. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum çünkü. Bahsettiğim Mouse'nin ismi ASUS ROG Gladius II. Sizden yardım istiyorum 600 TL gibi bir fiyata FPS oyunlarında performans gösterebilecek olan en iyi mouse hangisidir, önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler :)

Zowie'yi almalısın.

Kusura bakmayın. Cezam vardı claw şeklinde tutuyorum.
Bütçeyi artırabilirseniz kesinlikle bunu öneririm. En iyi kablolu modellerden biri. Benim için en iyisi.

Artıramam derseniz bunu öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı