Selam dostlarım, PS4'ü sattığımdan beri Rampage marka ürünlerimden kurtulmaya başladım. Redragon K617 Fizz klavyeye geçtim, Rampage klavyemi bir tanıdığıma ciddi bir biçimde ucuz fiyata sattım. Razer kulaklık aldım, Rampage kulaklığımın pedlerini orijinal yenileriyle servisten alarak yeniledim ve tamamen temizledim yarı fiyatına 2.el satacağım. Şimdi konum şu Rampage mousepadimden de kurtulmak istiyorum. Hissiyatı beni rahatsız ediyor açıkçası. Güncel fiyatı 300 TL bu mousepadin 100 TL'ye falan satacağım, çöpe gideceğine bir halta yarasın en azından. Tabii ki de satmadan önce iyice bir yıkayıp temizleyeceğim.
Şimdi asıl sorum şu; bana 600 TL'yi geçmeyecek şekilde fare ve klavyenin gayet güzelce durabileceği ve alanın yeterli olacağı kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Farem Logitech G203, klavyem ise Redragon K617 Fizz. Oradan hesap edin işte. Kasam masanın üstünde bulunuyor, kulaklık standı da masaüstünde, monitör ve kasa zaten masanın neredeyse yarısını kaplıyor. Yani benim mouse Pad'i koyabileceğim alan dikey olarak 41cm, yatay olarak ise 80cm.
Şimdi asıl sorum şu; bana 600 TL'yi geçmeyecek şekilde fare ve klavyenin gayet güzelce durabileceği ve alanın yeterli olacağı kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Farem Logitech G203, klavyem ise Redragon K617 Fizz. Oradan hesap edin işte. Kasam masanın üstünde bulunuyor, kulaklık standı da masaüstünde, monitör ve kasa zaten masanın neredeyse yarısını kaplıyor. Yani benim mouse Pad'i koyabileceğim alan dikey olarak 41cm, yatay olarak ise 80cm.
Son düzenleme: