Tavsiye verirken link atarsanız sevinirim çünkü bulamıyorum ben fikirleriniz için teşekkür ederim sizi kırmadım.
Bak ben önerilerimin linkini aşağı bırakıyorum bunları alıp komple set yapabilirsin.
Masa 309 TL;
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Masa için kablo gizleme aparatı 35 TL;
LED ışıklı kitaplık 85 TL;
Duvar saati 60 TL;
5 metre RGB LED şerit 55 TL;
Toplam: 555 TL.
Dream Plus Dekoratif Neon Kaktüs Masa Lambası Led Işık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dream Plus Dekoratif Neon Kaktüs Masa Lambası Led Işık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com LDNIO Se3631 Grup Priz 3'lü 5v 3.4a 6portlu Usb Çıkışlı 1.6 M Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LDNIO Se3631 Grup Priz 3'lü 5v 3.4a 6portlu Usb Çıkışlı 1.6 M yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com SİYAH KARBON FOLYO Fiyatları ve Özellikleri eskiyse üstüne sararsın güzel durur)Aventis Tuğla Desen Duvar Kağıdı (5 M²) 4842 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Aventis Tuğla Desen Duvar Kağıdı (5 M²) 4842 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
COMBAT Kumandalı Şerit Led 5 Metre Işık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
COMBAT Kumandalı Rgb Şerit Led 5 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Kanvas Home Vintage Çiçekli Renkli 5 Parçalı Mdf Duvar Tablo Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kanvas Home Vintage Çiçekli Renkli 5 Parçalı Mdf Duvar Tablo Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Ahşap Duvar Saati - Astronot
Ahşap Duvar Saati - Astronot ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Unutmuşum bir de benim akım korumalı prize ihtiyacım var Xigmatek 600W 80 Plus güç kaynağım var biraz iyi ama yine de sisteme bir şey olabilirmiş o yüzden en ucuz F/P olarak hangi akım korumalı priz önerirsiniz 5-6 priz girişi olması gerek bu arada.
Unutmuşum bir de benim akım korumalı prize ihtiyacım var Xigmatek 600W 80 Plus güç kaynağım var biraz iyi ama yine de sisteme bir şey olabilirmiş o yüzden en ucuz F/P olarak hangi akım korumalı priz önerirsiniz 5-6 priz girişi olması gerek bu arada.