600 TL Sistem tavsiyesi?

alp3r

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
65
Merhabalar,

İşyerinde kullanılmak üzere sistem tavsiyesi istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Güvenlik kamerasını izlemek (IE üzerinden ip adresi ile ekstra yazılıma gerek yok) ve internet sitelerinde rahatça gezebilmek amaçlı kullanılacaktır. Flash ve HTML5 tabanlı siteleri açabilmeli, youtube gibi sitelerdeki 1080p videoları oynatabilmelidir.

500-600 TL bütçe vardır. İşlemci, anakart, ram ve kasa olacak sadece. Hard disk, dvd writer, klavye, mouse ve 400 wattlık PSU gibi bileşenler mevcuttur.

i3 tabanlı ya da AMD FX 4100 sistem önerileri olabilir. Ben şu şekilde topladım. Ram ortak sadece işlemci ve anakart değişiyor. Kasa eklemedim ama öyle aşırıya gerek yok. Ucuz birşey olabilir.

vmwh7.jpg


- - - Güncellendi - - -

Kasa bu olabilir.

VATAN COMPUTER - EVEREST - K2 MidT ATX S
 
Hocam neden iki anakart birden alıyorsunuz?

Recep Bey, 2 alternatif sistem kurdum. AMD ya da Intel.

Arkadaş Intel ve AMD sistem olarak iki sistem yapmış. Anakart ve işlemci bu yüzden iki tane sanırım.

Evet o yüzden 2 sistem var. Tavsiye almak istedim. AMD F/P ürünü olduğundan Intel de bildiğiniz gibi adı olduğundan ve AMD'ye göre fazla kullanılmasından dolayı seçtim.

Everest kasa alma. Amd olan sistemi toplayabilirsin. Fx 4100 tercih edebilirsin.

Peki önerebileceğiniz bu sistemin kullanımına uygun ucuz bir kasa var mı? Tercih Vatan bilgisayar olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı