600 TL sistem toplama

Bütçe
600

caneris

Picopat
Daha fazla  
Arkadaslar, 550-600 butcem var.

Toplamak istedigim sistem:
Anakart MS7597 GF615 M P33.
İslemci AMD Phenom LL X4 955 95 watt.
RAM 1333 MHz 8 GB 4x4.
PSU 450 yeter mi bilmiyorumç.

600 TL gibi bir rakama sadece PSU eksik kaldi. Araştırmama göre. Sizin oneriniz nedir?
Amaacim. Bannnerlort Mount & Blade 2 oynamak?
Ekran kart AMD 2 GB, eksik yazmisim.

Bannerlord islemci i3 2 GB ekran kart istiyor. 4 cekirdek yetmez mi? Pphenonm X4 i3'ten buyuk saniyordum. Eger dogru diyorsaniz baska sisteme yonelecegim tesekkurler.

Dostum üzülmeni istemem ama bu bütçede bir sistem maalesef Bannerlord kaldırmaz.
En azından 2000-2500TL biriktirebilirseniz güzel bir ikinci el sistem dizebilirsiniz.

i3 ama kaçıncı nesil o önemli. Bannerlord'un istediği minimum işlemci i3-8100 yani 8. nesil. Sizin almak istediğiniz işlemci düşük kalır.
Dostum üzülmeni istemem ama bu bütçede bir sistem maalesef Bannerlord kaldırmaz.
En azından 2000-2500TL biriktirebilirseniz güzel bir ikinci el sistem dizebilirsiniz.
sorun degil tesekkurler ddr4 sart oyleyse biraz daha piyasadan dussun bekleyeyim ... bu siste
i3 ama kaçıncı nesil o önemli. Bannerlord'un istediği minimum işlemci i3-8100 yani 8. nesil. Sizin almak istediğiniz işlemci düşük kalır.
haklisin sistemden vazgectim oyle diyorsan .. tesekkurler
Dolar bitirdi bizi be hocam. :(
haklisin turk oyunu cikmis bilgisayar alamiyoruz .. türk bilgisayar ciksa daha iyiydi .. artik cocuklarimiz oynar 15 20 sene sonra bu oyunlari

Dostum, Önceki sistemimde tam marka model hatırlamıyorum ama. Athlon X4 740 işlemci, HD7870 Ekran kartı, 8 GB RAM 1 TB HDD vardı. CS:GO'da en düşük ayarlar + 1024X768 çözünürlükte 65-70 FPS, LoL'de 70-110 FPS arası alıyordum. Bilgin olsun. Warband oyna, grafikleri düşür oynatır. Banerlord indirmeye çalışma bile.

Dostum, Önceki sistemimde tam marka model hatırlamıyorum ama. Athlon X4 740 işlemci, HD7870 Ekran kartı, 8 GB RAM 1 TB HDD vardı. CS:GO'da en düşük ayarlar + 1024X768 çözünürlükte 65-70 FPS, LoL'de 70-110 FPS arası alıyordum. Bilgin olsun. Warband oyna, grafikleri düşür oynatır. Banerlord indirmeye çalışma bile.
tesekkurler 2000 tl icin 6 ay sonra buraya tekrar dönerim ins simdilik sistem çöp oldu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı