600 TL Sıvı Soğutma Önerisi

RazielR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim için Sıvı soğutma almak istiyorum. Max 600 TL bütçe ile alabileceğim en iyi sıvı soğutma hangisidir?

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600

KASA: Power Boost VK- M.202B TG

Alternatif;

Alternatif;
640 TL etmez.
Bu güzeldir, alınabilir.

Aha buldum, Sinerji'de eğer doğru yazılmışsa desteği bu şekilde.

1611948577965.png

Elinizdeki RAM modeli nedir? Şunu önerebilirim.

640 TL etmez.

Bu güzeldir, alınabilir.

Eki Görüntüle 857870

bu ramler de sıvı soğutma almam daha iyi değil mi pek bilgim yok bu konularda hava soğutmaya göre ?

640 TL etmez.

Bu güzeldir, alınabilir.

Eki Görüntüle 857870

Ön 360, üst 280, arka 120mm destekliyor. Hepsiburada da öyle yazıyor.

bu RAM'ler de sıvı soğutma almam daha iyi değil mi pek bilgim yok bu konularda hava soğutmaya göre?
İyi bir hava soğutma, giriş seviyesi 240MM sıvı soğutmaları tokatlıyor rahatlıkla.

1611948940581.png

Elindeki RAM'ler 42MM. SE-207 modeli 35MM RAM destekliyor. Sağdaki fanı 0.7 CM kadar yukarı kaldırırsan sorunsuz kullanabilirsin.

Eğer sıvı soğutma alacaksan da @hadwiger'in attığı ürüne bakabilirsin.

Hakikaten arkadaş, nedir bu sıvı soğutma tutkusu? Kasanızın üst kısmında muhtemelen 240 mm sıvı soğutma bloğu için yer bırakılmış fakat 600 lira iyi bir sıvı soğutma için -maalesef ki- yetmeyecek bir rakam. Evet güzel duruyor sıvı soğutma katılıyorum, fakat sırf görüntü için düşük kaliteli bir sıvı soğutma takılmamalı. Sıvı soğutma eşittir buz gibi bir anlayış yok. Herhangi bir alışveriş sitesinde sıvı soğutmaları sıralayın, 600 lira bandındaki sıvı soğutma sistemleri maalesef son sırada bulunan, çoğunlukla da adını bilmediğimiz sistemler. Kısacası ne kadar ekmek, o kadar köfte. O fiyata alacağın sıvı soğutmanın çok performanslı olacağını düşünmüyorum. O fiyata hava soğutma bakmalısın. Bazı kule tipi hava soğutmalar bazı sıvı soğutmalı sistemlerden daha performanslı çalışabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı