600 TL SSD Önerisi

Dediğim gibi memnun olanlar çok var, memnun olmayanda, malum fiyat aralığında markalı ürün bunlar var, araştırsın kafasına yatarsa alsın, james donkey önemedik bu kadar kızmayın :)
Kızdığım taraf siz değilsiniz Western digital Leven gibi bir SSD bile onların SSD'sini geçmesi gerçekten çok saçma...

Kızdığım taraf siz değilsiniz Western digital Leven gibi bir SSD bile onların SSD'sini geçmesi gerçekten çok saçma...
Markalı ürünlerin satış sonrası desteği falan biraz fiyatı yükseltiyor. Bazılarının yazılımı bile yok, olması çok bişey değiştirir mi o da ayrı bir konu. Samsung 840 evo bile sorun yaşatmıştı, neyseki güncelleme alarak tolere etti, bana piyasada sahte ürünler var gibi geliyor.

Şu video bile aslında farkı ortaya koyuyor 2 ürün arasında 2 kat erişim hızı farkı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@EMİR37 480 gb 584 lira bu iş görür mü ?

Son düzenleme:
Markalı ürünlerin satış sonrası desteği falan biraz fiyatı yükseltiyor. Bazılarının yazılımı bile yok, olması çok bir şey değiştirir mi o da ayrı bir konu. Samsung 840 EVO bile sorun yaşatmıştı, neyse ki güncelleme alarak tolere etti, bana piyasada sahte ürünler var gibi geliyor.

Şu video bile aslında farkı ortaya koyuyor 2 ürün arasında 2 kat erişim hızı farkı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@EMİR37 480 GB 584 lira bu iş görür mü?

Hocam gerek kalmadı sağ olun herkese izlediğim videolar ile PNY almaya karar verdim yardımınız için çok teşekkür ederim.

Markalı ürünlerin satış sonrası desteği falan biraz fiyatı yükseltiyor. Bazılarının yazılımı bile yok, olması çok bişey değiştirir mi o da ayrı bir konu. Samsung 840 evo bile sorun yaşatmıştı, neyseki güncelleme alarak tolere etti, bana piyasada sahte ürünler var gibi geliyor.

@EMİR37 480 gb 584 lira bu iş görür mü ?

Kioxia yada eski adı ile toshiba marka olarak kaliteli bir marka ama SSD kronik sorunlu ve Toshiba TR200 modelinin yeni versiyonu sata SSD'leri birçok insana çektirmiştir ama M.2 almak isterseniz Kioxia'nin m.2 ssd'leri harikadır.

Kioxia'ya da eski adı ile Toshiba marka olarak kaliteli bir marka ama SSD kronik sorunlu ve Toshiba TR200 modelinin yeni versiyonu SATA SSD'leri birçok insana çektirmiştir ama M.2 almak isterseniz Kioxia'nin M.2 SSD'leri harikadır.
Hocam siz harikasınız konu takibini bırakmadım arkadaşa çok yardım ettiniz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı