600 TL'ye Anakart, İşlemci ve RAM Önerisi

Güncel chipsetli anakart istiyorsun, 8 GB RAM istiyorsun. Sadece bu iki isteğin zaten 600 TL tutuyor. Sen bu bütçeye bir de işlemci sıkıştırıyorsun. Kusura bakma ama fiyatlar senin keyfine göre değişmiyor.
MSI H81M-P33 Anakart + 4 GB CL8 Tek Modül 1600MHz RAM + Intel i3 4170
Bunu alabilirsin o bütçede. Senin istediğin gibi bir sistem için en azından 1.000-1.200 ayırmalısın.

Buyur kardeşim sana güncel anakart, güzel RAM ve herkesin kuyruk acısı çekerek baktığı G3258. Bende daha yeni G3258 aldım sistemimin daha ilk parçası kutusunda duruyor :)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    78,1 KB · Görüntüleme: 442
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu benim sistemim kardeş. Kesinlikle pişman degilim, her oyunu ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama sen 600 TL her biri mi, yoksa 3 ürünün fiyatındanmı bahsettin? 600 TL'ye anakart, RAM ve işlemci güzel performans almazsın haberin olsun. Ekran kartı darboğaz yapabilir. Cok ofis işlemcileri tavsiye etmem, minimum i3 ve H81 veya H97 anakart ve 8GB ram :(

awe.png

Bu benim sistemim kardeş. Kesinlikle pişman degilim, her oyunu ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama sen 600 TL her biri mi, yoksa 3 ürünün fiyatındanmı bahsettin? 600 TL'ye anakart, RAM ve işlemci güzel performans almazsın haberin olsun. Ekran kartı darboğaz yapabilir. Cok ofis işlemcileri tavsiye etmem, minimum i3 ve H81 veya H97 anakart ve 8GB ram :(

Eki Görüntüle 83005
Henüz harici bir ekran kartın bile yok. HD Graphics ile her oyunu nasıl ultrada oynuyorsun?

Henüz harici bir ekran kartın bile yok. HD Graphics ile her oyunu nasıl ultrada oynuyorsun?
Abi ağızına sağlık.

Bu sisteme ilerde 8GB daha takarsam sizce oyun performansı ne olur? :)

Bir de arkadaşlar bu chipset ya da güncel olmayan anakartın farkları neler güncellere göre?

sistem.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı