600 TL'ye F/P klavye önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı bir götürür yazmışsınız, götürmeyeceğini sizde biliyorsunuz. Madem bu fiyatlara güzel bir mekanik klavye bekleyemiyorsun membran klavye öner o zaman. 600 TL bütçesi var, bu fiyatta onu götürebilecek en iyi klavyeyi bulmamız gerekir, eğer mekanik istiyorsa bütçeyi arttırması gerekir. 700 TL verdi dandik bir klavye kullandı, bozuldu yine aynısından aldı diyelim, ne oldu? 1400 TL verdi ve bu süre zarfında dandik bir klavye kullandı, onun yerine direkt 1400 TL verip doğru düzgün bir klavye almak daha mantıklı değil mi? Ayrıca membran klavye kullanmak o kadar kötü değil.

Ben orada belirli bir zaman sonra dedim 2.5 veya 4 ay gibi bir zamandan bahsediyorum. Tutturmuşsunuz membran membran klavye markası kullandım ve hiç memnun kalmadım. Gelelim benim önerdiğim klavyeye, Gamepower markasının bu klavyesi ben bundan 7 ay önce aldım ve 3 ay kullandıktan sonra paramı toplayıp bir şekilde daha kullanışlı ve kaliteli bir klavye aldım. Ben de onun böyle yapması için bunu önerdim çünkü bu fiyatlarda klavyeler var en azından şimdilik onu götürebilecek klavye alması daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı