600 TL'ye gamepad tavsiyesi

Bağlantı kablolu.
Program vs. bişey gerekmiyor tak kullan.
Kafam çok karıştı. Sadece bir kol alacktım ve seçenekler artış gösterdi. ds4 kolu daha hoşuma gidiyor ama alsam yan sanayi alabilirim. f310 f710 seçeneklerim var ama f710 kullandığım için ondan pek memnunda kalamadım diyebilirim

Renk olarak hangisini sevdiysen onu al ben yeşil kamuflaj sevmiştim onu aldım. Önceden satıcıya da sorabilirsin belki hatayla yanlış renk koyuyor olabilirler.

Kutunun içinden kablo çıkıyor. Program vs. kullanmana gerek yok tak kullan mantığında. Tuşları da sorunsuz çalışıyor ve algılıyor. Dediğim gibi Mortal Kombat oynarken kullanıyorum hiç sıkıntı yapmıyor.

Belki video olarak çekip atabilirim tuşlara basarken veya kombo falan.

pcler normalde xbox algılıyor. benim 2 ps3 kolu çalışmadığı için scpserver diye program indirdim xbox kolu olarak okuttum ve öyle kullanabildim. ps4 kolunu algılar mı direkt ?

1 2 video paylaşımı yapabilirsen çok sevinirim dm falan yok sanırım gönderiye atabilirsin alacak biri falan olursa onada yardımcı olmuş oluruz.

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-p-hbcv00001py7ko böyle bir yer buldum buradakide baya yorum falan almış senin attığında iyi görünüyor.

pcler normalde xbox algılıyor. benim 2 ps3 kolu çalışmadığı için scpserver diye program indirdim xbox kolu olarak okuttum ve öyle kullanabildim. ps4 kolunu algılar mı direkt ?
Xbox tuş dizilimi olarak mı diyorsun? Sony oyunlarında PS tuş dizilimi oluyor + Steamde ayar yaparak bazı Steam oyunlarındaki tuş dizilimini PS olarak ayarlayabiliyorsun. (fakat öyle yapınca touchpad çalışmayabiliyor, ayarı eski haline getirirsen çalışır tabii.)

Kolu direkt algılar ama X Y A B tuş dizilimini otomatik olarak kullanır kısaca.

peki benim 1 2 korsan oyunum var ds4 kurulumu yapılıyormş sanırım steam üzerinden oluyor kurulum denilen mevzu veya bi uygulamayla ds4ü pcye kuruyoruz bilmiyorum. ds4 direkt çalışmayabilir korsan oyunda

ps kolu benim pcde çalışmadığı için sadece oyun değil hiç çalışmadı sonra araştırdım uygulamayla oluyormuş diye. mesela aynı kolu aynı şekilde kullanıyorum ps3 kolunu örneğin ama oyunda mesela tuş yardımı oluyor ya veya işte diyelim xbox tuşlarını gösteriyor mesela fifa oynayacğım diyelim rt hızlı koşma diyor ama bende r2 var veya a bas diyor ama ps kolunda x tuşuna denk geliyor.

ps4 kolu istemiştim fakat oto düzeltmeden yazılar değişmiş pardon. ps4 kolu için çağ dışı dediysen şaşırttı

neden f310 veya f710 bunu öğrenebilirmiyim ? bu ürünler bu kadar iyi mi
İyi olduklarından dolayı değil, bütçenizden dolayı bunları öneriyoruz. Sahte ps4 kolu almaktansa 310 daha mantıklı

F310 bütçesine göre iyi aslında.
İyi değil derken iyasadaki yeni çıkan ürünlerle karşılaştırınca" anlamında demekmistedim, yoksa ben de kullanıyorum 310 fiyatına göre acayip iyi. Uzun süre kullanınca sol analogunda hissiyatsızlık oldu sadece başka bir sıkıntısını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…