600 TL'ye gamepad tavsiyesi

F710 bir yakınımda var hoşuma gitti. Ama çok farkları var mı emin değilim. F310 kablolu ve F710 kablosuz diye biliyorum tabii F710 kolunu dongle ile bağlayabiliyoruz PC'ye ondan haberim var. Bir de F310 titreşimsizdi sanırsam yanlışım varsa düzeltebilirsin.
Evet, F310 titreşimsiz. F310'u tercih edebilirsiniz bence, üzmeyecektir.

F310 veya F710 önermem tuşları sert ve çok eskiler. Fakat o paraya başka orjinal gamepad yok o yüzden DS4 bakabilirsin.

Benim DS4 te orjinal değil fakat Mortal Kombat hastası olduğum için gamepad işimi fazlasıyla görüyor. F310, F710, Monster Pusat Clucth varken onu kullanıyorum şakasız. Tuşları sert değil, titreşimi güzel, ele tam oturuyor ve terletmiyor.

F310 veya F710 önermem tuşları sert ve çok eskiler. Fakat o paraya başka orjinal gamepad yok o yüzden DS4 bakabilirsin.

Benim DS4 te orjinal değil fakat Mortal Kombat hastası olduğum için gamepad işimi fazlasıyla görüyor. F310, F710, Monster Pusat Clucth varken onu kullanıyorum şakasız. Tuşları sert değil, titreşimi güzel, ele tam oturuyor ve terletmiyor.
orijinal ds4 almasam sorun yaşamam gibimede geliyor ama nereden alabilirim onu bilmiyorum. piyasadan habersizim ilk defa ds4 deneyimim olucak kablolu kullanacağım zaten

farklı bi deneyim olucak benim için ds4

f710 deneyimim biraz oldu ve sertliğini hatırlıyorum tetik tuşları falan sertliği vardı ama çok elimde kalmadığı için çok iyi bir deneyimim yok.

orijinal ds4 almasam sorun yaşamam gibimede geliyor ama nereden alabilirim onu bilmiyorum. piyasadan habersizim ilk defa ds4 deneyimim olucak kablolu kullanacağım zaten
Hocam benim DS4'ü alalı 1 yıl 3 ay oldu hala sorunsuz çalışıyor (bluetooth ile telefona bağlayıp GTA VC veya Dead Cells de oynuyorum ara sıra)

Ben bu gamepadı almıştım. V2 olduğu için meşhur kronik sorunları da olmuyor.

https://www.hepsiburada.com/sony-ye...K?magaza=alfasoylu&url_src=and-product-detail

Hocam benim DS4'ü alalı 1 yıl 3 ay oldu hala sorunsuz çalışıyor (bluetooth ile telefona bağlayıp GTA VC veya Dead Cells de oynuyorum ara sıra)

https://www.hepsiburada.com/sony-ye...K?magaza=alfasoylu&url_src=and-product-detail
v2 v1 farkı ne ben baktım biraz v2 yeni nesil falan diyor ne demek bu üründe ne fark var

655 tlye falanda var ps4 kolu hepsiburada sitesinde fiyat farkından kumanda farkı oluşur mu yoksa aynı ürünmüdür yani birbirine yakınmıdır

v2 v1 farkı ne ben baktım biraz v2 yeni nesil falan diyor ne demek bu üründe ne fark var

655 tlye falanda var ps4 kolu hepsiburada sitesinde fiyat farkından kumanda farkı oluşur mu yoksa aynı ürünmüdür yani birbirine yakınmıdır
Alttaki attığım videodaki arkadaş güzelce anlatmış izleyebilirsin.

655TL ye DS4 almana gerek yok ürün aynı ürün sadece satıcılar farklı o yüzden fiyatları da farklı. Güvenilir satıcı ve çoğunlukla olumlu yorum almış satıcılara bakman iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alttaki attığım videodaki arkadaş güzelce anlatmış izleyebilirsin.

655TL ye DS4 almana gerek yok ürün aynı ürün sadece satıcılar farklı o yüzden fiyatları da farklı. Güvenilir satıcı ve çoğunlukla olumlu yorum almış satıcılara bakman iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoda bulunan ürün orijinal mi

Kutusundan anlaşılıyor orjinal olduğu. Sana o kutu şeklinde gelir mi sanmıyorum. Bana farklı kutuda gelmişti.
ürünü aldın alalı sorunsuz kullanıyorsun yani hangi renk almalıyım fiyat farkı 20 30 tl oynuyor ama zevk meselesi ama ben baktım alanlar mesela mavi alan var renk olmadığı için bşka renk yollanıyor istemediğim bir renk gelebilirde önceden satıcıya sorsam mı

Kutusundan anlaşılıyor orjinal olduğu. Sana o kutu şeklinde gelir mi sanmıyorum. Bana farklı kutuda gelmişti.
tabi her ürün aynı olmaz ama attığın linkten aldıysan sipariş vereceğim + olarak kablo yoksa kabloda sipariş vereceğim hissiyatı güzel mi bir sorunu var mı tuşlarında şuan sağlam çalışıyor mu yani mesela bastığında algılamama sorunu veya takılı kalma sorunu var mı ürünü temiz kullanacak biriyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı