600 TL'ye İ5 İşlemcili ve 2 GB Ekran Kartlı Hazır Sistem Alınır mı?

Çok kalitesiz ve büyük ihtimalle işinizi görmeyecek bir kasa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Refurbished 1. nesil mobil işlemci yani laptop işlemcisi bu kasaların %90'ı böyle. En ucuz Hi-Level bellek kullanılmış. Samsung'un diskleri zaten eski. Ekran kartının modeli belli değil. Kesinlikle önermiyorum uzak durmakta fayda var.

Çok kalitesiz ve büyük ihtimalle işinizi görmeyecek bir kasa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Refurbished 1. nesil mobil işlemci yani laptop işlemcisi bu kasaların %90'ı böyle. En ucuz Hi-Level bellek kullanılmış. Samsung'un diskleri zaten eski. Ekran kartının modeli belli değil. Kesinlikle önermiyorum uzak durmakta fayda var.
dahili ekran kartım var hdd yide deyistirim evde pc var yani calismayan ama parcalari calisan onuda deyistirim islemciyide satin alirim deyisirmi islemcisi ? bu şekilde tavsiye edermisin ?

dahili ekran kartım var hdd yide degitirim evde pc em varyani calisnyan ama parcalari calisan onuda degitirim islemciyide satin alirim degisirmi islemcisi ? bu şekilde tavsiye edermisin ?
Bunlara masraf edeceğine 1500 liraya çok daha iyisini alırsın. Hatta ekran kartın varsa 1000 liraya güncel sistem toplarsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı