600 TL mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum. Arkadaş alacak. TKL veya tam boy ve Türkçe Q olmalı.
Türkçe değil.600 TL mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum. Arkadaş alacak. TKL veya tam boy ve Türkçe Q olmalı.
600 TL mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum. Arkadaş alacak. TKL veya tam boy ve Türkçe Q olmalı.
Rampage ne hocam.Dediğim klavyeye zam gelmiş bu var![]()
Rampage ne hocam.
Klavyede ASUS MSI falan mı bekliyonuz anlamadım.
En azından mekanik bekliyorduk hocamKlavyede ASUS MSI falan mı bekliyonuz anlamadım.
Güzele benziyor. Arkadaşıma atayım bakalım.Hayır ama her yerinden kronik klavye alıp 2 hafta sonra W a s D tuşlarında basmama sorunu istemiyordur arkadaş.
Bütçeyi biraz aşabilirseniz şu klavye çok güzel hocam bende aktif kullanıyorum.
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.