600 TL'ye monitör önerisi

NeanCartel

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, maksimum 600 liraya kadar bir monitör önerir misiniz? Rekabetçi oyun oynamıyorum, yani FPS oyunları tarzım değil. O yüzden ms'nin çok önemli olacağını düşünmüyorum. Witcher, For Honor gibi daha grafikli oyunlar oynuyorum. Ekran kartı RX 580 olduğu için Freesync destekli olması önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kağıt üzerinde bu iyi duruyor. Pratikte nasıl olur bilemem ama yorumlar olumlu.

Dostum maksimumum 600, çünkü bursum ile almayı düşünüyorum daha ucuz bir şeyler olursa sevinirim. Bir de Acer markasına genel olarak bir güvenim yok, şuanki de Acer, memnun değilim.

Kağıt üzerinde bu iyi duruyor. Pratikte nasıl olur bilemem ama yorumlar olumlu.

Şu an Acer kullanıyorum, pek memnun değilim açıkçası.
Önerebildiklerim bunlar dostum, kur nedeniye monitörler pahalı.
Yok farkındayım, sen de en iyisini önermek istedin ama teşekkürler yine de.

Bu nasıl peki? IPS diyor ama anlamadım IPS mi?

Şu an Acer kullanıyorum, pek memnun değilim açıkçası.

Yok farkındayım, sen de en iyisini önermek istedin ama teşekkürler yine de.

Bu nasıl peki? IPS diyor ama anlamadım IPS mi?
IPS değil hocam TN panel bahsettiğiniz monitör. Aynı ürünü ben de sipariş ettim henüz ulaşmadı elime, geldiğinde yorumlarımı paylaşırım dilerseniz.

IPS değil hocam TN panel bahsettiğiniz monitör. Aynı ürünü ben de sipariş ettim henüz ulaşmadı elime, geldiğinde yorumlarımı paylaşırım dilerseniz.
Çok güzel olur, en merak ettiğim FreeSync olayı, en çok ondan müzdaripim şuan. Çok fazla yırtılma oluyor ekranda benim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı