h0ze
Hectopat
İkisi de led ekran değil mi?Birisi ips ekran çok güzel ama 4ms. Diğeri 1ms çok güzel ama led ekran. Ms değerine önem veren biri değilsen kesinlikle 609 tl olanı al.
İkisi de led ekran değil mi?Birisi ips ekran çok güzel ama 4ms. Diğeri 1ms çok güzel ama led ekran. Ms değerine önem veren biri değilsen kesinlikle 609 tl olanı al.
Hayır 4 ms olan ips ekranİkisi de led ekran değil mi?
Hayır ikiside IPS ve LED olması lazım kendi sitelerinde öyle yazıyor.Hayır 4 ms olan ips ekran
Heh tamam şimdi oldu. Bende diyorum neden 4 ms monitöre ısrarla 1 ms diyorHayır ikiside IPS ve LED olması lazım kendi sitelerinde öyle yazıyor.
Benim hatam ben bu modeli attım sanıyordum:
Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu güzelmiş bunu al.Hayır ikiside IPS ve LED olması lazım kendi sitelerinde öyle yazıyor.
Benim hatam ben bu modeli attım sanıyordum:
Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1ms ips işteHeh tamam şimdi oldu. Bende diyorum neden 4 ms monitöre ısrarla 1 ms diyorYanlış monitörü atmışşın.
Şimdi bakacak olursak bu attığın mönitör ips ama 100 tl pahalı diğeri va 100 tl ucuz. Bence 100 tl daha fazla ver ips olanı al.
Mönitör önerisi diye konuyu açtım şuan ben mönitör öneriyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.