600 TL'ye mouse önerisi

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet şu an dandik fareler ile hayatımı geçiriyorum fakat şimdi olmasa da yakın bir zamanda değiştireceğim bütçem budur, palm veya claw şeklinde tutuyorum bir de mümkünse uzun mouse olmasın çünkü elime tam oturmuyor.

Logitech G203 öneren olursa diye önceden belirteyim. Farenin ömrü 2 yıl, 2 yıl sonra illaki bir yerinde sorun başlıyor, garantiye gönderdikten sonraki 2. yılda da başka bir yerinde sorun başlıyor. Bende 2 yılın sonunda tekerleği arızalandı, garantiye gittii geldi, şu anda 4. yılı ve yan tuşları çift basmaya başladı.

Logitech G203 öneren olursa diye önceden belirteyim. Farenin ömrü 2 yıl, 2 yıl sonra illaki bir yerinde sorun başlıyor, garantiye gönderdikten sonraki 2. yılda da başka bir yerinde sorun başlıyor. Bende 2 yılın sonunda tekerleği arızalandı, garantiye gittii geldi, şu anda 4. yılı ve yan tuşları çift basmaya başladı.
O zaten alınmaz

Öncelikle yorum olarak şunu diyeyim DeathAdder kronik sorunlu diye biliyorum bende SteelSeries rivals3 bana çekici geliyor ve şu Logitech'in 102leri fakat pek yorumları nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı