600 TL'ye mouse önerisi

Öncelikle yorum olarak şunu diyeyim DeathAdder kronik sorunlu diye biliyorum bende SteelSeries rivals3 bana çekici geliyor ve şu Logitech'in 102leri fakat pek yorumları nasıl bilmiyorum.
Essential kullanıyordum ve şu anda G102 kullanıyorum. G102 gerçekten Essential'dan sonra çok iyi geldi, Essential zaten alınmaz birkaç ay kullanınca tekerlek gidiyor.

Logitech G203 öneren olursa diye önceden belirteyim. Farenin ömrü 2 yıl, 2 yıl sonra illaki bir yerinde sorun başlıyor, garantiye gönderdikten sonraki 2. yılda da başka bir yerinde sorun başlıyor. Bende 2 yılın sonunda tekerleği arızalandı, garantiye gittii geldi, şu anda 4. yılı ve yan tuşları çift basmaya başladı.
Aynı fikirdeyim G102 kullancısıyım. Bence siz biraz ürüne haksızlık ediyorsunuz. Vaktinde 200 TL'ye aldım 4. yılımızı tamamlayacağız tek sorun sol tık çift click atıyordu o da kendi kendine düzeldi :D Evet alınmaz ama 200 TL'lik bir mouse için 3.5 yıllık bir sürede muazzam performans verdi.

Öncelikle yorum olarak şunu diyeyim DeathAdder kronik sorunlu diye biliyorum bende SteelSeries rivals3 bana çekici geliyor ve şu Logitech'in 102leri fakat pek yorumları nasıl bilmiyorum.

Logitech G102 ve G203 arasındaki tek fark ışıklandırma farkı. İkisinin yorumlarını tek kabul edebilirsiniz yani.

Essential kullanıyordum ve şu anda G102 kullanıyorum. G102 gerçekten Essential'dan sonra çok iyi geldi, Essential zaten alınmaz birkaç ay kullanınca tekerlek gidiyor.

Hocam maalesef bilgisayar alırken zorlandığım gibi zorlanıyorum böyle şeyler cidden zahmetli hangisi sorun çıkarcak hangisi iyi gelecek bilemiyorum yani boy olarak uzun olmadıkça biraz da uzun ömürlü olsa yeter zaten kıran döken insan değilim.

Aynı fikirdeyim G102 kullancısıyım. Bence siz biraz ürüne haksızlık ediyorsunuz. Vaktinde 200 TL'ye aldım 4. yılımızı tamamlayacağız tek sorun sol tık çift Click atıyordu o da kendi kendine düzeldi :D evet alınmaz ama 200 TL'lik bir mouse için 3.5 yıllık bir sürede muazzam performans verdi.

Evet, fiyat açısından çok iyi bence de, ama arkadaş alırken ömürlük bir şey beklemesin diye belirttim. Ben de şeklinden, ağırlığından falan memnunum.

G102-G203 adlı elemanlar kronik sorunlu kabul ediyor, sol tık çift tıklama, tekerlekte çift atlama, tekerleğin çalışmaması gibi pek çok sorun gördüm. Ben de 1 ay önce galiba emekliye veda ediyorum dedim sol tık 2 kere tıklıyordu o da kendi kendine düzeldi.

Hocam maalesef bilgisayar alırken zorlandığım gibi zorlanıyorum böyle şeyler cidden zahmetli hangisi sorun çıkarcak hangisi iyi gelecek bilemiyorum yani boy olarak uzun olmadıkça biraz da uzun ömürlü olsa yeter zaten kıran döken insan değilim.
G102 alabilirsiniz.

Hocam bütçe arttırabilirseniz ROG Keris alın sizi yarı yolda bırakmaz adam gibi adam bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı