600 TL'ye R5 5600 için soğutucu önerisi

M200 veya HD2.0 o kasaya sığar zaten 8-9cm fanlı model. Zaten attığı linklerde azıcık aşağı inersen N11 Trendyol ilanlarını görebilirsin.

Vallahi açıkçası ben derim dolaptan falan 650-700'e bir Wraith Prism al tak. Soğutma olarak daha güçlü. Bir soğutma. Bir daha kafan rahat olur.

Dolap sikintili yok mu sahibinden ya da sıfır kule tipi çok bir si oynamayacağım PC parçalarım RX580 8 GB ASRock B450M-HDV r4.0 1TB G3 Plus'e Kioxia 3200 hız r 5 5600 650 watt +80 bronz.

95W TDP kule tipine 700TL vermek kadar saçma bir şey yok zaten dandiğim diye bağırıyor.

Dolap sikintili yok mu sahibinden ya da sıfır kule tipi çok bir si oynamayacağım PC parçalarım RX580 8 GB ASRock B450M-HDV r4.0 1TB G3 Plus'e Kioxia 3200 hız r 5 5600 650 watt +80 bronz.
Önerdiğimi al geç. @kwabs Sizin dereceler nasildi hocam?

Sıfır alacaksan mecburen M200 türevi alacaksın.

Dolap neden sıkıntılı? Sahibinden de de bulursun. Üç beş bak cebine uyguna bulursan al. Şahsen ben senin yerinde olsam 9cm fanlı en ucuz kule soğutmaya para vereceğime Wraith Prism alırdım bu paralara.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyin kaç derece verdiği yazıyor.

@pawEn önermiş fiyatı da iyi onu al.

Sıfır alacaksan mecburen M200 türevi alacaksın.

Dolap neden sıkıntılı? Sahibinden de de bulursun. Üç beş bak cebine uyguna bulursan al. Şahsen ben senin yerinde olsam 9cm fanlı en ucuz kule soğutmaya para vereceğime Wraith Prism alırdım bu paralara.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyin kaç derece verdiği yazıyor.

M200 gibi dandik sogutuculara 600-700 vermek zorunda degil. M4-12X Pro fiyatıyla beraber hepsini ezip geçiyor. Niye 2. el yada M200'de ısrar ediliyor ki anlamadim.
Ne öneriyorsun RGB falan yok mu?
Önerdim zaten mesajlarima tekrar bakin.

M200 gibi dandik sogutuculara 600-700 vermek zorunda degil. M4-12X Pro fiyatıyla beraber hepsini ezip geçiyor. Niye 2. el ya da M200'de ısrar ediliyor ki anlamadim.

Attığını görmemiştim. 500'e varsa böyle bir soğutucu başka bakmanın anlamı da yok.

Attığını görmemiştim. 500'e varsa böyle bir soğutucu başka bakmanın anlamı da yok.
Hatta kuponla 390'a geliyor. İlk önerdiğimiz zamanlar 288TL'ye düştüğü bile olmuştu bu zamlı hali. Macun parasina bedava gerçekten. Bu fiyata bu ozellikler imkansiz gibi geliyor ama gerçek. Tek ihtiyaci olan AM4 fan ayağı. Anakart kutusunda vardir atmadiysa.

Hatta kuponla 390'a geliyor. İlk önerdiğimiz zamanlar 288TL'ye düştüğü bile olmuştu bu zamlı hali. Macun parasina bedava gerçekten. Bu fiyata bu ozellikler imkansiz gibi geliyor ama gerçek. Tek ihtiyaci olan AM4 fan ayağı. Anakart kutusunda vardir atmadiysa.

AM4 uyumlu degilmi.

Kasana uyar mı bilmiyorum biraz geniş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı