Wi-Fi 6 modem önerisi

Bütçe
2000-4000

tsnabdullah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Yardımınıza ihtiyacım var. Wi-Fi 6 1000 Mbps destekli bir modeme ihtiyacım var. UyduNet modemini kullanıyorum ve aşırı rahatsızım. IPhone'da özellikle sürekli kopmalar yaşıyorum. Evde çoğu cihaz Wi-Fi 6 destekiyor ve sitemize 1000 Mbps internet geldi. Buna nazaran, uygun fiyatlı F/P önerisi bir modem önerisi olan var mı? Evde modem yakın fakat araya duvar giriyor maalesef.

Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Wi-Fi 6 1000 Mbps destekli bir modeme ihtiyacım var. UyduNet modemini kullanıyorum ve aşırı rahatsızım. IPhone'da özellikle sürekli kopmalar yaşıyorum. Evde çoğu cihaz Wi-Fi 6 destekiyor ve sitemize 1000 Mbps internet geldi. Buna nazaran, uygun fiyatlı F/P önerisi bir modem önerisi olan var mı? Evde modem yakın fakat araya duvar giriyor maalesef.

Elindeki modemin modeli nedir, evin kaç m² ve modem evin ortasında mı yoksa evin uç köşesindemi duracak, elinde yeni cihaza girmen gereken fiber kullanıcı adı ve şifresi mevcut mu, cihazdan evin her yerinden 1000 Mbit vermesini bekliyorsun yoksa mesafe arttıkça hız azalmasını normal karşılar mısın?

Elindeki modemin modeli nedir, evin kaç m² ve modem evin ortasında mı yoksa evin uç köşesindemi duracak, elinde yeni cihaza girmen gereken fiber kullanıcı adı ve şifresi mevcut mu, cihazdan evin her yerinden 1000 Mbit vermesini bekliyorsun yoksa mesafe arttıkça hız azalmasını normal karşılar mısın?
infinity 401 modeli var Netmaster'ın. evim 170m2. Modem yatak odaları ve oturma odalarına(evin en çok kullanılan odaları) yakın. Fiber kullanıcı adı ve şifresi derken? Yani kendi internet sağlayıcım var sadece cihaz değiştireceğim. Mesafe arttıkça hız düşsün sorun değil. Yakın yerlerde 1000'e yakın alsam yeterli. Uzak yerlerde kopma olmadığı sürece hızın önemi yok.

Infinity 401 modeli var Netmaster'ın. Evim 170M2. modem yatak odaları ve oturma odalarına(evin en çok kullanılan odaları) yakın. Fiber kullanıcı adı ve şifresi derken? Yani kendi internet sağlayıcım var sadece cihaz değiştireceğim. Mesafe arttıkça hız düşsün sorun değil. Yakın yerlerde 1000'e yakın alsam yeterli. Uzak yerlerde kopma olmadığı sürece hızın önemi yok.

Hocam 1000 olduğundan emin misin o cihazla Coax yani beyaz uydu alıcısı kablosu ile internet veriyorlar ve Kablonet 200 Mbit üstünde ince sarı kablo ile fiber üzerinden internet sağlıyor speedteat yapıp teyit etme imkanın var mı ayrıca eve gelen kabloyu kontrol eder misin?

Hocam 1000 olduğundan emin misin o cihazla Coax yani beyaz uydu alıcısı kablosu ile internet veriyorlar ve Kablonet 200 Mbit üstünde ince sarı kablo ile fiber üzerinden internet sağlıyor speedteat yapıp teyit etme imkanın var mı ayrıca eve gelen kabloyu kontrol eder misin?
hayır şu an 100 mbps kullanıyorum ve 1000 mbps'ye değiştireceğim haha. Özür dilerim tam açıklayamadım. Ama bunda bile hiç memnun değilim. TT 1000 mbps'ye geçeceğim. Sorun yaşamayacağım kendi modemimin olmasını istiyorum.

hayır şu an 100 mbps kullanıyorum ve 1000 mbps'ye değiştireceğim haha. Özür dilerim tam açıklayamadım. Ama bunda bile hiç memnun değilim. TT 1000 mbps'ye geçeceğim. Sorun yaşamayacağım kendi modemimin olmasını istiyorum.
Ben de bugün TT 1000'e başvurdum. Takılan ONT cihazından ethernet ile bağlayıp yukarıda attığım Tp-Link AX73 kendi cihazımla kullanacağım.

Hayır şu an 100 Mbps kullanıyorum ve 1000 Mbps'ye değiştireceğim haha. Özür dilerim tam açıklayamadım. Ama bunda bile hiç memnun değilim. TT 1000 Mbps'ye geçeceğim. Sorun yaşamayacağım kendi modemimin olmasını istiyorum.

Mercusys H80X ya da Deco 50X 3'lü mesh alıp kullanabilirsin ama fibere geçince sana zaten yeni bir cihaz verecekler eğer ondan memnun kalmazsan ona göre öneri yaparız.

e
Mercusys H80X ya da Deco 50X 3'lü mesh alıp kullanabilirsin ama fibere geçince sana zaten yeni bir cihaz verecekler eğer ondan memnun kalmazsan ona göre öneri yaparız.
evet ama default cihazları yerine kendim daha yüksek performanslı bir ürün almayı düşünmüştüm. Çok pahalıya kaçmadan performans olarak üste çıkabilirim diye düşünüyorum. Wifi 6 desteklemesi vs. de önemli. Yoksa haklısınız.

Kablosuzda verdikleri cihazdan 1000'in randımanını alamayacaksın zaten. 350-400 ancak alırsın. Verdikleri cihaz 1200 + 570 Mbps.
evet doğru, ben sadece kablosuz performanslarında, kopmalar olmaması, anlık performans düşüşlerinin olmamasını ve wifi6'yı önemsiyorum. Router alıp ekstra kullansam performansta daha fazla artış olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı