Recep Baltaş'ı işinden eder bu gençler Biri Youtube kanallarına bizim forumun kayıt linkini falan atsın, başka forumlara kaptırmayalım gençleri. DH'de falan görürsem üzülürüm.
Gerçekten çok başarılılar. Bu yaşta bu bilgi hele Türkiye'de çok az insanlar vardır. Yaşıtları ''hebele hübele'' Minecraft oynarken, bu küçük dostlarımızın yaptığı iş hiç fena değil.
Küçük yanlış bilgiler var ama o kadar da olacak.
Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum.
Şuan duygulandım, çünkü bir zamanlar bende onlar gibi her şeyi kurcalardım, hatta sistem bile toplardım. Sadece İ7'nin en iyi işlemci olduğunu ve TITAN X'in en iyi ekran kartı olduğunu bilirdim. Şimdi liseli oldum bilgisayardan bayağı anlıyorum. Hatta bana çeşitli işlerde destek çıkacak okul idaresi var. Bu çocuklara mümkünse laf atmayın, atarsanız birçok insanın hakkına girmiş olursunuz bende dahilim. Bu çocukların geleceği çok parlak, görürsünüz. İnşallah Bilgisayar, Makine, Elektrik-Elektronik, Yazılım Mühendisi olurlar.
Youtube gibi bir yerde arkadaşları gibi gereksiz içerikler paylaşmayıp bir de "Abone olursanız notlarınız 100 olsun" gibi saçmalıklara bulaşmayan bu bu arkadaşlara helal olsun.
30 FPS gerçekten iyi bir değer bu sistem için.
Bu cocuk umarım kendini geliştirir ve doğru yolu bulur. Technopat dururken Donanım Arşivi, PC Hocası, Oyun Fatih'i ne kardeşim. Tamam o kanalllar da belli bir kalite düzeyine gelmiş ama Technopat varken oralar zaman kaybı.