600 TL'ye sistem yükseltme tavsiyesi

8 GB RAM almanı gerektiren bir durum yok dostum 4 GB RAM alırsın bir tane eski 1GB RAM'ini sökersin eski 2 GB raminle beraber 4+2 6 GB RAM'le hem GTA V hem Skyrim oynarsın fakat 6 GB RAM ile PUBG Warzone gibi oyunları oynayacaksan drop yaşarsın onlar için önerim en az 8 GB RAM'dir.

Yani diyorsun ki bütçeni fazla aşmaya gerek yok ama illaha alacaksan 8GB ram alabilirsin diyorsun değil mi ? Yukarıda önerdiğin 4x2'lik RAM'i alayım mı ?

Yani diyorsun ki bütçeni fazla aşmaya gerek yok ama illaki alacaksan 8 GB RAM alabilirsin diyorsun değil mi? Yukarıda önerdiğin 4x2'lik RAM'i alayım mı?

PUBG, Warzone Battlefield, gibi güçlü oyunları oynamayacaksan bir tane 4 GB alırsın 2 GB raminle beraber 6 GB olarak kullanırsın fakat güçlü oyunları oynayacaksan minimum 8 GB gerekli 2x4 alırsın oynarsın.

PUBG, Warzone Battlefield, gibi güçlü oyunları oynamayacaksan bir tane 4 GB alırsın 2 GB raminle beraber 6 GB olarak kullanırsın fakat güçlü oyunları oynayacaksan minimum 8 GB gerekli 2x4 alırsın oynarsın.

Teşekkür ederim zamanını ayırıp yardım ettiğin için. Dakik misin ya anında cevap veriyorsun bir de :D

Rica ederim dostum hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle :D.

Son bir kez daha rahatsız ediyorum kusura bakma.

Bunlardan hangisini almalıyım ?

Son bir kez daha rahatsız ediyorum kusura bakma.

Bunlardan hangisini almalıyım?

Ne kusuru dostum estağfurullah. Attığın RAM'ler gereksiz pahalı onun yerine işlemcinizin desteklediği en yüksek frekans RAM'i almak daha mantıklı çünkü üstü fark etmeyecek sizin işlemciniz en yüksek 1333MHz RAM destekliyor altta attığım RAM'den 2 tane alırsanız daha ucuza gelir.

.

Ne kusuru dostum estağfurullah. Attığın RAM'ler gereksiz pahalı onun yerine işlemcinizin desteklediği en yüksek frekans RAM'i almak daha mantıklı çünkü üstü fark etmeyecek sizin işlemciniz en yüksek 1333MHz RAM destekliyor altta attığım RAM'den 2 tane alırsanız daha ucuza gelir.

.

Valla çok teşekkürler ya. Cidden kaldırır değil mi GTA5'i ortada felan ? Çünkü ekran kartı VRAM 512.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı