600 TL'ye uçlu kalem önerisi

• Konuyu başlatan WAI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.656

WAI

Decapat
Öncelikle merhaba, şu anlık Rotring 500 kullanıyorum. Bu sefer 500-600 lira bandında bir kalem arıyorum. Eğer önerdiğiniz kalemin değeceğini düşünüyorsanız bütçe dışı da atabilirsiniz 1000 lirayı geçmez ise güzel olur. Şimdiden teşekkürler. Nedense cevap yazamıyorum.Pentel orenzdeki gibi uç beslemesi olan bir model öneriniz var mı? Yoksa indirim mi beklemeliyim.

Son düzenleme:
Rotring 800 veya çok düşüren biri değilseniz arasında minimal bir fark olan 600 modelini seçebilirsiniz. Aralarındaki tek fark Rotring 800'ün uç kısmı içine girip korunabiliyor düşmelerden.

Rotring 800 veya çok düşüren biri değilseniz arasında minimal bir fark olan 600 modelini seçebilirsiniz. Aralarındaki tek fark Rotring 800'ün uç kısmı içine girip korunabiliyor düşmelerden.
Önermem kronik sorunlu. Tavsiyelerim Kaweco Special, Pentel Graphgear 1000, Rotring Rapid Pro, Platinum Pro-Use 171. Sana uygun olanını seçip alabilirsin. Uyguna bulursan Pentel Orenz Nero'da güzeldir.

Önermem kronik sorunlu. Tavsiyelerim Kaweco Special, Pentel Graphgear 1000, Rotring Rapid Pro, Platinum Pro-Use 171. Sana uygun olanını seçip alabilirsin.
Önerdiğim iki kalemi de kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Rotring 800ün uç kısmında bulunan mekanizmanın bozulduğundan bahsedenler olmuş başıma gelmedi şahsen. 800 şüpheli olsa bile 600 alınabilir.

Pentel Graph 1000 alın geçin. O kadar çıkmanıza hiç gerek yok aslında. Pentel 120 A3Dx alın, gayet sağlam kalemdir. Onun dışında Rotring Rapid Pro, Platinum Pro Use 171 Matte Black. 🙂
Pro Use Matte Black modelinde hızlı yazınca iç mekanizmasının sallanması vardı bir ara. Düzelmişse o model aşırı güzel. Bu arada Graph 1000 yerine Graphgear 1000 öneririm.

@Savage33 uç kısımdaki mekanizma geriden bağlandığı için sallandığından bahsediliyor.
Kalem alınacaksa Pentel gayet kalitelidir. Kendim Graphgear 500 ve 120 A3Dx modellerini kullanıyorum, ikisi de gayet iyi, sağlam, sorunsuz modeller. Bir ögrenci için 120 A3Dx hayli hayli yeterli bir kalem zaten. Bu kadar yüksek paralar vermeye gerek yok. 🙂

YKS'ye çalışırken 11. sınıfta bakkaldan aldığım pembe uçlu kalemi üniversitede hala kullanıyorum ben de. Pahalı kalem alana saygı duyarım, belki işi gereği çok hassas çalışması gerekiyordur (nadir istisna) ancak şaşırdım doğrusu 2 haneliyi geçtim, 3 haneli bütçe ayırmak. Bir de 600 lira, sonumuz hayrola.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Savage33 uç kısımdaki mekanizma geriden bağlandığı için sallandığından bahsediliyor.
Kalem alınacaksa Pentel gayet kalitelidir. Kendim Graphgear 500 ve 120 A3Dx modellerini kullanıyorum, ikisi de gayet iyi, sağlam, sorunsuz modeller. Bir ögrenci için 120 A3Dx hayli hayli yeterli bir kalem zaten. Bu kadar yüksek paralar vermeye gerek yok. 🙂
Onu ben de duydum hocam ama dediğim gibi benim başıma gelmedi. Çok kullanmıyorum üniversitede öğrenci olmama rağmen. Belki de o yüzden başıma gelmedi. Koleksiyonluk daha çok :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı