600 Watt Güç Kaynağı Tavsiyesi

Anladım. Sistemi zaten itopya nın kendi mağazasında toplatacağım. Bir de itopya da şey gördüm. Thermaltake Versa N26 650W lık bir kasa. Nasıldır acaba bir bilginiz var mı. Hep hazır sistemlerde onu kullanmışlar. Demek ki çok memnun kalınmış. Onun içindeki güç kaynağı nasıldır bilginiz varmı?

Şans diyim, Kasanın içinde gelen güç kaynakları arızalı oluyor.
Anladım. O zaman kasa ve güç kaynağını ayrı almak en garantisi. Peki bu arızalı dediğiniz güvenilir markalar içinde geçerli midir? Örneğin Corsair. Onda da Corsair Carbide Spec 01 600W. Bunda da VS serisi mi kullanılmış. Bir de Zalman modelleri. Zalman Z3 ve R1. Bunlar da sıkıntılı mıdır?

Anladım. O zaman kasa ve güç kaynağını ayrı almak en garantisi. Peki bu arızalı dediğiniz güvenilir markalar içinde geçerli midir? Örneğin Corsair. Onda da Corsair Carbide Spec 01 600W. Bunda da VS serisi mi kullanılmış. Bir de Zalman modelleri. Zalman Z3 ve R1. Bunlar da sıkıntılı mıdır?
Corsair Carbide Spec-01'de de VS Serisi güç kaynağı var. Sesi biraz fazla ama arızalı filan gelmiyor. İstisna olabilir.

Dediğim gibi şans işi her markada oluyor. Vatan bilgisayar gibi yerler iade ürünleri kasa ile beraber yolluyorlar. Benim sana tavsiyem bunu herkes der. Ayrı almak en mantıklısı.

Arkadaşım sana tavsiyem; FSP, Cooler Master, Silverstone, Seasonic gibi markalardan hangisini beğendin, paran hangisine yetti onu al.
Not: Corsair' e de bakabilirsin ancak Corsair' in bazı saçma sorunları olabiliyor. Üsttekiler iyidir. Hatta bir dönem Corsair FSP' ye üretim yaptırıyordu. (y)

Herkese çok teşekkür ederim. Son bir model daha soracağım. Thermaltake markası. 550W lık bir model. Linki aşağıda. Bu PSU nasıldır. İncelemesine baktım özellikle kabloları çok hoşuma gitti. Kasa içindeki kablolar ne kadar sihaysa o kadar güzel gözüküyor bence. Bu modelinde kabloları siyah ve yatay şekilde. Buna da cevap verirseniz çok teşekkür ederim.

Bir de attığınız modelleri. değerlendireceğim.

https://www.itopya.com/Thermaltake-Smartpower-550W-80-Bronze-PSU/

Herkese çok teşekkür ederim. Son bir model daha soracağım. Thermaltake markası. 550W lık bir model. Linki aşağıda. Bu PSU nasıldır. İncelemesine baktım özellikle kabloları çok hoşuma gitti. Kasa içindeki kablolar ne kadar sihaysa o kadar güzel gözüküyor bence. Bu modelinde kabloları siyah ve yatay şekilde. Buna da cevap verirseniz çok teşekkür ederim.

Bir de attığınız modelleri. değerlendireceğim.

https://www.itopya.com/Thermaltake-Smartpower-550W-80-Bronze-PSU/
Bu model için farklı yerlerde biraz sesli çalıştığını söyleyenler olmuş ama herkes sese karşı aynı hassasiyette değil. Bizzat kullananlar varsa daha detaylı fikir verebilir ama özellik bakımından gayet iyi bir ürün, alınabilir. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı