PSU: High Power 600 85+ bronze 45a Single Rail Aktif PFC siyah ATX Güç kaynağı
Monitör: AOC Freesync 75Hz 1080P
Sizce güç kaynağı yeterli midir? 75Hz bu kartlarda kullanılabiliyormuş yani Freesync diye duyduydum. Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum doğru mu? Bir de 1080P çözünürlükte bu özelliklerde bir darboğaz olur mu?
Peki bu Asus ROG Strix veya herhangi bir marka da farklılık oluşturur mu? Yani bana şu marka modeli alma ya da al diyebilir misin? Yoksa herhangi birini de alsam sıkıntısız güç kaynağın yetecektir mi dersin?
Kusura bakmayın çok soru soruyorum fakat Nanokatolog'ta GALAX GTX1070 Ti EX 8GB DVI/HDMI/3xDP GDDR5 Ekran Kartı bulunmakta size bu ürün nasıldır? Soğutması olsun diğer MSI , Asus gibi firmaların ürünlerinden farkı var mıdır? Bir de ürünün resimlerinde 8 pin ve 6 pin de yanında soket girişi bulunmakta bunu nasıl bağlayacağız yani güç kaynağından gelen kabloların tümünü mü bağlayacağız yoksa 8 ya da 6 isteğe göre mi bağlayacağız?