600 Watt PSU 1070 için Yeterli midir?

Bütçeden yana bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. O zaman O.C. modelini alın. Değer mi değmez mi? Bunu bilmiyorum malesef. Nvidia %25 performans artışı diyor. Firmaların açıklamarından çok testler ve kullanıcı yorumlarını daha çok önemsiyorum. Bahsettiğiniz modeller arasında bir bilgim yok. Yapılmış bir test bulamadım. Kullanıcıları varsa deneyimlerini paylaşabilirler. Onun haricinde dediğim gibi O.C. edilmiş modeller fabrikadan O.C. edilmiş şekliyle çıkıyor.
Base clock pek bir fark yarattığını sanmıyorum eğer yaratıyorsa düzeltsin birisi beni çünkü 1060 satın aldığınızda 1800 civarı base clock sahibi. Bunda düşük o zaman kötü diyemeyiz. En önemli fark CUDA çekirdek dedikleri sayı bu da kartta 2492 idi sanırım. 1080'de 2542 yanlış hatırlamıyorsam. 1080'e yakın bir kart ondan %25 daha fazla performans diyorlar. İşi çözdüm galiba. Son duyumlarıma göre de 1070 Nvidia tarafından artık üretilmeyeceği yönünde, 1070 yerine 1070 Ti satacakmış diye duydum bilginize. :)
 
Neyse hayırlı olsun. Alibaba sitesi hakkında bir bilgim yok. Ordan satın alacaksanız daha önce alışveriş yapmış arkadaşlara fikir sorun.
 
Bahsettiğinde bu sanırım. Tükenmiş gerçi. Nanokatalog'ta Galax GTX 1070 Tİ O.C. modeli bulamadım.
Bende zaten bütçeyi arttırdıydım bundan kaynaklı bu Galax 1070 Ti modelini konuşuyordum. :D Bunu alacam büyük ihtimal ama işte soğutması, sıcaklığı bilmediğim marka olduğu için güvenemiyorum.
 
GTX 1070 Tİ'nin GTX 1080'e yakın olması normal zaten. İşler bir yerde koptu. GTX 1070 O.C. modelinin bu kadar güçlü olamaz zaten diyordum. Ondan link istedim bilgileri mi yanlış girmişler diye. GTX 1070 Tİ için normal ama.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı