Merhabalar arkadaşlar; başlıkta da belirttiğim gibi 5500-6000 lira fiyat aralığında monitor dahil bir sistem arıyorum. Bu konularda çok bilgili değilim. Sadece oyun amaçlı toplamak istediğim için vereceğim fiyatın tam karşılığını almak istiyorum. Forumda benzer konulara baktım ancak tam karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
GIGABYTE B450 GAMING X AMD B450 Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2933MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.
@elrici hocam topladığınız sistem güzel olmakla birlikte daha uygun yerlerden seçilebilir. Arkadaş direk sipariş verecek olursa fiyat olarak mağduriyet yaşamasın. Örneğin koyduğunuz kasanın yaptığını 700 liralık bir kasada yapabilir. Anakart olarak farklı sitelerde B450M S2H modeli 170 lira kadar daha ucuz. Bunlara dikkat edilerek ekran kartı 1660Ti olarak yükseltilebilir. Depolama alanı da yükseltilebilir.
Bütçe sınırsız veya çok yüksek değil o sebeple bunları da göz önünde bulundurmak gerek diye katkıda bulunmak istedim.