6000-6300 TL sistem toplama

Musti54

Decapat
6000-6300 arasi bi bütcem var ama herkes bir sey soyluyor. Bilgisayarda oyun ve grafik programlari calistiracağım. Yeni cikan ekran karti GTX 1660 Ti olsun istedim. Bir turlu diger parcalari karar veremedim. Monitor almayacağım sadece kasa ve aksesuar. Biri guc kaynagi 500W yetmez diyor, baskasi 750W al daha iyi olur diyor. Anlayacaginız yardiminiza muhtacim Youtube'dan arastirdim artik kafam kaldirmadi. Bilen abilerim, kardeslerim bi sistem toplar misiniz? Tek atimlik kursun var, yanlis bir sey almak istemiyorum. Şimdiden cok tesekkur ederim.

Böyle bir şey olabilir.
IMG_20190331_181614.JPG

381833

Önerdiğim Kasalar:
CoolerMaster Masterbox 500 TL (Bütçemi biraz artırabilirim diyorsan)
Sharkoon V6 RGB 360 TL (Şahsi favorim ve tavsiyem)
NZXT S340 390 TL

Alman gereken PSU:
Zalman 700W 80+ 500TL
Thermaltake 700W 80+ 480 TL

Bu sistemi sorun yaşamadan kullanmak istiyorsan 700W 80+ Plus alman gerekir. 600W sınırdır. Sınırda gezmek iyi değildir.
Belki fiyatı makul diye bunu tercih edebilirsin. Sharkoon 650W 80+

Bu sistem seni hem uzun süre götürür hem de performans bakımından üst noktalara taşır. Asla pişman olmazsın. İşlemciyi değiştirmeden ekran kartını RTX 2080'e yükseltebilirsin. Anakartı değiştirmeden 3. nesil Ryzen işlemciye yükseltebilirsin. (B450 anakartlar 3.nesil ryzen sistemlere uyumlu hale gelecek BIOS update ile)

Anlayacağın hem geleceğe yönelik bir sistem hem de şuan üst düzey performans alacağın bir sistemdir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı