6000-6500 TL Sistem Toplama

7000TL'ye mi iyi duruyor ?
Arkadaşın attığı 3 kasanın arasından en iyisi o duruyor demek istedim. Evet iyi duruyor. İçinde 1050 ile intel i3 yok Ryzen 3600 ile 2060 8 GB 256 bit var. 2060 8 GB 256 Bit hallerinin, 2060 6 GB 192 Bitlerden daha pahalı olduğunu görebilirsin. 6800 TL’ye bu parçalar sunulmuş nesi kötü durdu da gerildin bu kadar?

Arkadaşın attığı 3 kasanın arasından en iyisi o duruyor demek istedim. Evet iyi duruyor. İçinde 1050 ile intel i3 yok Ryzen 3600 ile 2060 8 GB 256 bit var. 2060 8 GB 256 Bit hallerinin, 2060 6 GB 192 Bitlerden daha pahalı olduğunu görebilirsin. 6800 TL’ye bu parçalar sunulmuş nesi kötü durdu da gerildin bu kadar?
Gerilmem falan yok. O fiyata 5700XT'li sistem topluyorum. RTX saçmalığına para yatırmasını arkadaşın uygun görüyorsan sen bilirsin. Beni geriyormuşsun gibi görebilirsin :) .

Gerilmem falan yok. O fiyata 5700XT'li sistem topluyorum. RTX saçmalığına para yatırmasını arkadaşın uygun görüyorsan sen bilirsin. Beni geriyormuşsun gibi görebilirsin :) .
Tercih meselesi giriyor işin içine. Ben her ne kadar işlemci kısmında bastıra bastıra AMD önersem de bir türlü ekran kartı kısmında güven oluşturamıyorum. Evet günümüzde maddiyat çok önemli ama eğer o kadar para çıkıyorsa 500 TL çok dert edilmemeli. Ha olmayabilir para insanlık hali ama durum böyle olursa da acelesi yok biraz daha beklenebilir, para biriktilebilinir ya da bir yerde çalışıp üstüne 500 TL daha konanabilir. Dediğim gibi tercih meselesi. Arkadaşa ben bir model söyledim, eğer kendi araştıracaksa ki araştırsın, konuda kendini kaybetmesin diye. Gitsin Nvidia'yı da izlesin videolarını, araştırsın; AMD'yi de izlesin. Sonra kendi içine sindiği gibi karar versin. :)
Bu sistemin fiyatı 7K yı buluyor. Ama RAM'lerin 3000MHz'likleri alınırsa, anakart düşük model tercih edilirse 6,5'a falan kapatılır.
B450 anakartları uzun bir gelecek bekliyor işlemciyi, ekran kartını son güncellikte alıp anakartı düşmeye gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı