6000-7000 Arası Ekran Kartsız Sistem Toplama

Elimde GeForce RTX™ 2080 Ti GAMING OC 11G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey ekran kartı var. 6000 maksimum 7000 TL'ye ekran ve klavye dahil sistem toplamam gerek. Belki duruma göre fiyat arttırabilirim ama şimdilik dediğim fiyat aralığında olursa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dostum bu sorumu :D o kadar bütçem olsa kral PC dizerim en iyisi biraz daha bekle Ryzen 3100 falan çıkıyormuş bir göz atarsın.

Dostum bu sorumu :D o kadar bütçem olsa kral PC dizerim en iyisi biraz daha bekle Ryzen 3100 falan çıkıyormuş bir göz atarsın.
3100 işlemciler için çıkış tarihi henüz belli değil sanırım. İncelemeleri yapılmadan ne gibi sonuçlar vereceği henüz muallakta o yüzden halihazırda satışta olanlar tercihim şuan için.

3100 niye alsın?

3100 niye alsın?

Bu sistem güzel bunu al bence ama bütçeyi arttırıp sıvı soğtumada alsan efsane olur ben deyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı